Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 858 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 Merhaba, iyi günler. Delux M800 Ultra sipariş ettim fakat bazı insanlar çift tıklama sorunu, takılma sorunu vs olduğunu söylüyorlar sizce iade etmeli miyim?
Merhaba, iyi günler. Delux M800 Ultra sipariş ettim fakat bazı insanlar çift tıklama sorunu, takılma sorunu vs olduğunu söylüyorlar sizce iade etmeli miyim?
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Mayıs 2024 #2 Bütçesinin en iyilerinden hocam. Her ürüne bir şey buluyor bizim forumdakiler merak etme f/p ürünlerinden.
Bütçesinin en iyilerinden hocam. Her ürüne bir şey buluyor bizim forumdakiler merak etme f/p ürünlerinden.
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 858 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 Ruindry dedi: Bütçesinin en iyilerinden hocam. Her ürüne bir şey buluyor bizim forumdakiler merak etme F/P ürünlerinden. Genişletmek için tıkla... Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı?
Ruindry dedi: Bütçesinin en iyilerinden hocam. Her ürüne bir şey buluyor bizim forumdakiler merak etme F/P ürünlerinden. Genişletmek için tıkla... Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı?
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Mayıs 2024 #4 Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kasan aşağıda veya uzaktaysa al onun haricinde çokta gerek yok gibi.
Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Kasan aşağıda veya uzaktaysa al onun haricinde çokta gerek yok gibi.
K Keinca Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 50 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #5 Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum
Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 858 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #6 Keinca dedi: 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Evet onu aldım. Keinca dedi: 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Sanırım, tam emin değilim. Aldığım ürün 120 saat gidiyormuş mAh hakkında bir şey yazmıyor, 55g 4000Hz Ruindry dedi: Kasan aşağıda veya uzaktaysa al onun haricinde çokta gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Kasam aşağıda duruyor
Keinca dedi: 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Evet onu aldım. Keinca dedi: 600mahlık modelini mi aldınız şu an almak istiyorum stok bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Sanırım, tam emin değilim. Aldığım ürün 120 saat gidiyormuş mAh hakkında bir şey yazmıyor, 55g 4000Hz Ruindry dedi: Kasan aşağıda veya uzaktaysa al onun haricinde çokta gerek yok gibi. Genişletmek için tıkla... Kasam aşağıda duruyor
M morde00 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #7 Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... kargoya verildimi ürün bendealdım ama hala vermediler
Woldierr dedi: Аnladım, 10 gün önce sipariş ettim hala gelmedi. 24'ünde geliyormuş, dongle almama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... kargoya verildimi ürün bendealdım ama hala vermediler
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 858 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #8 morde00 dedi: Kargoya verildimi ürün bendealdım ama hala vermediler. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum.
morde00 dedi: Kargoya verildimi ürün bendealdım ama hala vermediler. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum.
M morde00 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #9 Woldierr dedi: Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Senin yine iyi dünya turu yapıyor , bana her gün bu gece kargoda diyor müşteri temsilcisi.
Woldierr dedi: Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Senin yine iyi dünya turu yapıyor , bana her gün bu gece kargoda diyor müşteri temsilcisi.
K Keinca Kilopat Katılım 16 Ocak 2018 Mesajlar 50 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #10 Woldierr dedi: Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazondan mı aldınız değilse şu an stok varsa link paylaşma imkanınız var mı
Woldierr dedi: Kargoya verildi fakat önce madrid ardından Barcelona sonrasında kuzey Almanya kesimine gitti, şimdi nerede bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Amazondan mı aldınız değilse şu an stok varsa link paylaşma imkanınız var mı