Delux M800dB alınır mı?

Bu fareyi bu kadar kaliteli yapan ne acaba? Araştırdım fakat çok bir fark yok gibi 1000 TL segmentindekilerle. Söyler misiniz farkını hocam.

Delux ile arasıdna sadece hizlanma farkı var deluxun hızlanması 40G bu mosunin 50G IPS değerleri ikisinin de 400 ama deluxdan daha ağır ve delux kablosuz hem de daha ucuz.
 
Delux ile arasıdna sadece hizlanma farkı var deluxun hızlanması 40G bu mosunin 50G IPS değerleri ikisinin de 400 ama deluxdan daha ağır ve delux kablosuz hem de daha ucuz.
Hocam şöyle ki sensör değerleri önemli tabii ki de ama skatezleri nasıl, switchleri nasıl, malzeme kalitesi, gecikme, algılama, harekete tepkisi nasıl? Bunların hepsi ayrı kıstaslar muhtemelen bunlarda farkı koyuyor. Fakat ayrıntılı bilgim yok.
 
@oosetoo @Anumusss Xm1r dünyanın en iyi kablolu mouse'udur. Kablosu inanılmaz iyi, kablosuz hissiyatı gerçekten veriyor. 3370 gibi üst düzey bir sensörü var. Switchleri daha kaliteli. Skatezlerde aynı şekilde kat kat daha iyi Delux'tan. Kasa kalitesini de elinize aldığınız an anlarsınız, çok kaliteli. Delux'un Clickleri iyi değil, gıcırdamalar vs. mevcut.
 

Kablosuz modeli var mı?
 
Hocam razer v2 kullanmadım ama delux m800db sensörü falan çok iyi skatez bazen sorun çıkarıyor ama onunda çözümü var

Deneyimlediyseniz görüşlerinizi söyler misiniz?
Farenin sensörü çok başarılı şarjı iyi gidiyor çok hafif ben tavsiye ederim tek kötü yanı skatez ama onada çözüm var
 

Bir iki siteye baktığımda çok fazla gecikme süresi olduğunu gördüm bir problem yaşıyor musunuz veya hissediyor musunuz bunu ve skatez e çözüm var derken yenisi mi aldınız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…