Delux M800dB alınır mı?

Anumusss

Hectopat
Makaleler
1

Bu fare alınır mı? Bayağı ucuz ve sensörü kaliteli nedersiniz?

Hocam onun yerine Razer orochi V2 öneririm. Delux diye bir marka hiç duymadım. Tahminimce de piyasaya çıkan bir marka. Fiyatları benzer olduğu için 600TL civarında bulabilirsiniz bilginize. Kısa özet= alınmaz.

Ayrica illaki almak istiyorsanız; bu siteden almanızı önermem.

Son düzenleme:
Hocam onun yerine Razer orochi V2 öneririm. Delux diye bir marka hiç duymadım. Tahminimce de piyasaya çıkan bir marka. Fiyatları benzer olduğu için 600TL civarında bulabilirsiniz bilginize. Kısa özet= alınmaz.

Delux bayağıdır olanbir marka Türkiye'ye yeni geldi

İkisinin sensörleri aynı.

Kanka kusura bakma telefonumda bir sıkıntı olduğundan sorularına cevabımda bir sorun yaşadım sanirim 2 kere ayni cevabı verdim özür diliyorum.

Son düzenleme:

Gözden geçireceğim hocam.

Alınır Kailh GM4.0 switch kullanıyor. Ben kendim M700 kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Ben de DC'de bu işi yalayıp yumuş arkadaşlardan güzel yorumlar duydum bu model ile ilgili. Ama genelde bu fiya bandında kablolu ve daha iyi donanımlara sahip olanları tercih etmeni öneririm.

Ben de bu markanı M618gx modeli var. Mouse bozuldu da bunun distirübütörü connectgametr türkiyde. Ama benimki oyun faresi değil yine de bakarlar mı garantiye onlar mı bakıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…