furs0n
Hectopat
Daha önce kullanmış olan veya hali hazırda kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Hafif ve kablosuz fare arıyorum, gözüme çarpan fare bu oldu. Cevaplarınızı bekliyorum.
shop.connectgame.com.tr
www.gaming.gen.tr
www.akakce.com
Diğer alternatifler bunlar ancak 600 TL'lik fare tatmin ederse 1000 TL vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Delux M800DB-RGB-2.4G Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...

Logitech G G603 LIGHTSPEED 12.000 DPI 500 Saat Pil Ömrü Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
G603, kablosuz teknolojiyle tasarlanan yeni nesil oyun mouse’udur. En zor beğenen oyuncular için bile yüksek performans sağlamaya yönelik zengin, gelişmiş özelliklere ve teknolojilere sahiptir. G603…

Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Diğer alternatifler bunlar ancak 600 TL'lik fare tatmin ederse 1000 TL vermeye gerek yok diye düşünüyorum.