Deluxe 5A 3060 Ti vs DA S1

Deluxe 5a 3060ti için 2-3 günlük deneyimimi söyleyebilirim. Kasa fanları sesli çalışıyor ama içerideki hava akışı çok iyi geldi. Stok fan takılıydı . Bilgisayardan bir cızırtı geliyordu. Game garaja yazdım lakin klasik elektronik malzemelerden gelen ses normaldir cevabını verdiler. Bende İnno3d x3 almıştım eğer benim gibi 550m Pro am4 seçersen ekran kartının zor oturacağını ve USB 3.0 kablosunun temas edeceğini söyleyebilirim. Onun için MSI B550-A PRO 4400MHz(OC) alabilirsin. Cızırtı sesi sorunun stok fandan geldiğini anladım ve se 224 XT soğutucusunu sipariş ettim. Hem ses gitti hem de boşta 25-28 derecelere düştü. Söyleyebileceğim ses takıntın yoksa performansı bana çok güzel geldi. %99 kullanımda hafif bir coil whine sesi var gibi ekran kartında ama kulaklıksız bile duymazsın. Sadece ben ses konusunda takıntılıyım onun için benim dikkatimi çekiyor. Kısacası ses takıntın yoksa anakartı özelleştirerek Deluxe 5a 3060ti li sistemi alabilirsin. Ben 13.000 TL civarına almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…