yigitcetin3 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Merhaba, Deluxe 5A-RTX3070 sistemini almayı düşünüyorum. İşlemciyi Ryzen 7 3800X'e yükseltsem ve SSD'yi 1TB yapsam benim için yeterli olur mu? Anakart, PSU gibi bileşenler herhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
Merhaba, Deluxe 5A-RTX3070 sistemini almayı düşünüyorum. İşlemciyi Ryzen 7 3800X'e yükseltsem ve SSD'yi 1TB yapsam benim için yeterli olur mu? Anakart, PSU gibi bileşenler herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 16 Aralık 2020 #2 Güzel sistem. Bence Alınabilir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #4 Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi.
Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #5 Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... PSU gereksiz mi fazla? Geleceğe dönük diye bir şey duymadın mı?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... PSU gereksiz mi fazla? Geleceğe dönük diye bir şey duymadın mı?
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 16 Aralık 2020 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında anakartı BIOSTAR B550MH ye yükseltse daha iyi olur diye düşünüyorum hocam. PSU konusunda katılmıyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında anakartı BIOSTAR B550MH ye yükseltse daha iyi olur diye düşünüyorum hocam. PSU konusunda katılmıyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #7 Onur Turgut Ermiş dedi: PSU gereksiz mi fazla? Geleceğe dönük diye bir şey duymadın mı? . Genişletmek için tıkla... 600 Watt ileri dönük olur zaten. Arkadaş RTX 3090 almayacaksa ileride gereksiz.
Onur Turgut Ermiş dedi: PSU gereksiz mi fazla? Geleceğe dönük diye bir şey duymadın mı? . Genişletmek için tıkla... 600 Watt ileri dönük olur zaten. Arkadaş RTX 3090 almayacaksa ileride gereksiz.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #8 Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... 1 fanlı sıvı soğutucu yanında gelmiyor. Zaten almazsanız stok soğutucu ile geldiğini belirtmişler.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Alınmaz. PSU gereksiz fazla. Anakart eski. SSD kötü. 1 fanlı sıvı soğutma takacağına stok soğutucu ile kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... 1 fanlı sıvı soğutucu yanında gelmiyor. Zaten almazsanız stok soğutucu ile geldiğini belirtmişler.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #9 WhyMeBro dedi: 1 Fanlı sıvı soğutucu yanında gelmiyor. Zaten almazsanız stok soğutucu ile geldiğini belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi SSD iyi değil. Anakart iyi değil.
WhyMeBro dedi: 1 Fanlı sıvı soğutucu yanında gelmiyor. Zaten almazsanız stok soğutucu ile geldiğini belirtmişler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi SSD iyi değil. Anakart iyi değil.
yigitcetin3 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #10 Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? SSD'yi James Donkey 1TB 'a yükseltmeyi düşünüyorum.
Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? SSD'yi James Donkey 1TB 'a yükseltmeyi düşünüyorum.