WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 yigitcetin3 dedi: Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... PSU çok kötü, almayın. Kasa seçenekleri de iyi değil.
yigitcetin3 dedi: Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... PSU çok kötü, almayın. Kasa seçenekleri de iyi değil.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 yigitcetin3 dedi: Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? SSD'yi James Donkey 1TB'a yükseltmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... SSD James Donkey yapma. Cougar kasalı hali daha iyi Gamepower alınmaz.
yigitcetin3 dedi: Hemen hemen aynı fiyatlara şöyle bir sistem buldum, sizce hangisini almak daha mantıklı? SSD'yi James Donkey 1TB'a yükseltmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... SSD James Donkey yapma. Cougar kasalı hali daha iyi Gamepower alınmaz.
yigitcetin3 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 Sonuç olarak belirli değiştirmeler yapıp Gamegaraj'daki sistemi mi yoksa İncehesap'ı mı tavsiye edersiniz?
Sonuç olarak belirli değiştirmeler yapıp Gamegaraj'daki sistemi mi yoksa İncehesap'ı mı tavsiye edersiniz?
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #14 Alınmaz.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #15 yigitcetin3 dedi: Sonuç olarak belirli değiştirmeler yapıp Gamegaraj'daki sistemi mi yoksa İncehesap'ı mı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'dan değişiklik daha iyi olur ancak siz bütçenizi belirtir misiniz? Ayrıca hazır sistem olması şart mıdır?
yigitcetin3 dedi: Sonuç olarak belirli değiştirmeler yapıp Gamegaraj'daki sistemi mi yoksa İncehesap'ı mı tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Gamegaraj'dan değişiklik daha iyi olur ancak siz bütçenizi belirtir misiniz? Ayrıca hazır sistem olması şart mıdır?
yigitcetin3 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #16 WhyMeBro dedi: Gamegaraj'dan değişiklik daha iyi olur ancak siz bütçenizi belirtir misiniz? Ayrıca hazır sistem olması şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olması maalesef şart, kendim sistemi birleştiremem. Bütçemi 14-15 bine kadar çıkartabilirim.
WhyMeBro dedi: Gamegaraj'dan değişiklik daha iyi olur ancak siz bütçenizi belirtir misiniz? Ayrıca hazır sistem olması şart mıdır? Genişletmek için tıkla... Hazır sistem olması maalesef şart, kendim sistemi birleştiremem. Bütçemi 14-15 bine kadar çıkartabilirim.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #17 SSD Samsung yapıp ve aynı zamanda daha iyi bir anakart seçerseniz alınabilir. Gamegaraj için bahsettim.
SSD Samsung yapıp ve aynı zamanda daha iyi bir anakart seçerseniz alınabilir. Gamegaraj için bahsettim.
yigitcetin3 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #18 WhyMeBro dedi: SSD Samsung yapıp ve aynı zamanda daha iyi bir anakart seçerseniz alınabilir. Gamegaraj için bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sistemin son hali şu şekilde iyi midir, anakart olmuş mu yoksa daha iyisi olabilir mi?
WhyMeBro dedi: SSD Samsung yapıp ve aynı zamanda daha iyi bir anakart seçerseniz alınabilir. Gamegaraj için bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sistemin son hali şu şekilde iyi midir, anakart olmuş mu yoksa daha iyisi olabilir mi?
Kagoer Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #19 Güzel.Alınabilir.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #20 @Samotne Ciasteczka Hocam buradaysanız sizde yardım edebilir misiniz? Bence sistem iyi olmuş bu arada.
@Samotne Ciasteczka Hocam buradaysanız sizde yardım edebilir misiniz? Bence sistem iyi olmuş bu arada.