TaoWB'nin videolarını izle minyon, deneyim ve altında üstünlük kurma, Ayrık ittirme mantığı ile solo taşıyabilirsin. Oynadığın Hero kadar rakibinin Hero'suna da hakim olmalı, harita kontrolü vs bunları öğrenmelisin.
Demir eloda jungle oynamanı tavsiye etmem çünkü sen ne kadar iyi gank atarsan at takımındakiler seni takip edemeyebilir, düşük elodan çıkmanın en kolay yolu üst koridorda hızlı kule yıkan karakterler oynamaktır.
Demirden çıkmak için oyunu tek başına taşıman lazım. Demir takım arkadaşlarının iyi oynayıp oyun kazandırmasını bekleyemezsin. Jungle da gerçekten iyiysen eğer, oyun takibini iyi yaparak, taşıma potansiyeli olan şampiyonlarla kazanabilirsin. Beni ilk demir 2 başlattığında Jungle Diana ve Master Yi oynayarak çıkmıştım.
Demir eloda Jungle oynamanı tavsiye etmem çünkü sen ne kadar iyi gank atarsan at takımındakiler seni takip edemeyebilir, düşük elodan çıkmanın en kolay yolu üst koridorda hızlı kule yıkan karakterler oynamaktır.
Jungle main isen closer izleyerek oyunu öğren genel olarak da viego oynayabilirsin eğer başka çarlara da hakimsen* ben rank kasan biri değilim fakat closeri izleyerek elmas oldum rahatça. Sadece viego oynadım banlanınca Sejuani Skarner tarzı tank oynadım.