Demir Adam Mark 5 montajı hangi program ile yapılır?

184424

Hectopat
Makaleler
2
Alttaki videodaki eklentiyi kendime uygulamayı düşünüyorum. Hangi program ve eklenti ile bunu yapabilirim? Ayrıca eklentisi paralı mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca burada çok iyi yapılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adobe After Effects.
Cevap için teşekkürler. Buradaki zırh eklentisi profesyonelce yapılmış anladığım kadarıyla. Bu eklenti yani "plugin" nereden bulunur ve ücretsiz midir?
YouTube'da bir yeşil ekranlı video indirdim zırh giyinmeli. Bunu Camtasia aracılığı ile bile yapabilirim aslında. Tek eksik zırh içi olur olsun can sağlığı olsun.
YouTube'da bir yeşil ekranlı video indirdim zırh giyinmeli. Bunu Camtasia aracılığı ile bile yapabilirim aslında. Tek eksik zırh içi olur olsun can sağlığı olsun.

Son düzenleme:
After effects ile ilgili herhangi bir plugin ücretsiz olduğuna henüz şahit olmadım

After effects ile ilgili herhangi bir plugin ücretsiz olduğuna henüz şahit olmadım
ChromaKey videosu paylaşılmış. Yani After Effects'e gerek kalmıyor. Fakat CamTasia gibi bir programa ihtiyacımız kalıyor.

ChromaKey videosu paylaşılmış. Yani After Effects'e gerek kalmıyor. Fakat CamTasia gibi bir programa ihtiyacımız kalıyor.

Konu altından link paylaşır mısınız üstad, eğer başardı iseniz

Konudaki ilk mesajın ikinci videosunun açıklama kısmında ChromaKey paylaşılmış dostum.

Konudaki ilk mesajın ikinci videosunun açıklama kısmında ChromaKey paylaşılmış dostum.

Teşekkürler hocam, site üzerinden izlemiştim. Videoya gidince gördüm. Ayrıca dün izledim bugün video devre dışı diyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…