Demircilikte hala para var mı?

SoftBant

Decapat
Daha fazla  
5 tane kervanım olmasına rağmen şu an batıyorum resmen. Ve aklıma demircilik geldi ama en son demircilikten kazanılan para azalmıştı diyorlardı. Acaba hala para var mı demircilikte. Ayrıca benim demirciliğim ve ticaritim sıfır bu bana sıkıntı çıkartır mı?

Konuyu açtığı yerde görünüyor aslında yukarıda. Ben böyle içerikler görmeye alıştığım için konu alanının açıldığı başlığa bakıyorum hemen.

Demirciliğim ve ticaritim sıfır bu bana sıkıntı çıkartır mı?

Ticaret puanınızdan çok demircilik puanınız ve hangi perkleri açtığınız önemli. Farklı parça kombinasyonlarıyla çok güzel meblağlar elde edebilirsiniz. Ancak dediğim gibi demirciliğiniz yükseldikçe satacağınız şeyin kalitesi artacağı için değeri de artacaktır. Zaten demircilik yaptığınız sürece size puan gelir. Çift elli kılıçlar güzel kazandırıyor, bir tavsiye olsun. Ayrıca çoğu malzeme ihtiyacınızı sadece İmparatorluk şehirlerinde satılan "Pugio"dan karşılayabilirsiniz, bu da başka bir tavsiye olsun.

Ben o zaman yavaştan başlıyorum demirciliğe yardımın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…