Demlenmiş kahve nasıl yapılır?

Lowzy1232

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüksek kafeinli kahve alacaktım demleyerek için diyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231019-221821~2.png
    37,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20231019-221727.png
    143,7 KB · Görüntüleme: 33
Bir sürü kahve demleme yöntemi var ama en yaygını filtre kahve makinesi ve french presstir. Bir adet french press edinip sıcak su içerisine kahveyi döküp 5-6 dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz.

Bir sürü kahve demleme yöntemi var ama en yaygını filtre kahve makinesi ve french presstir. Bir adet french press edinip sıcak su içerisine kahveyi döküp 5-6 dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz.
Aynen katılıyorum.

Evet filtre kahve almışsınız. Demlemek için filtre kahve makineniz ve filtre kağıdınız var mı? Veya ürünün isim kısmında yazdığı gibi french pressiniz var mı?

Yok ama diyelim french pressimiz var, nasıl yapacağız ya da ikisi de olmadan nasıl yapabilirim?

Aga simdi french pressi aldık, içine su koyduk ve kahveyi doktuk. Sonra ne yapacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ama diyelim french pressimiz var, nasıl yapacağız ya da ikisi de olmadan nasıl yapabilirim?

Aga simdi french pressi aldık, içine su koyduk ve kahveyi doktuk. Sonra ne yapacağız?
Kanka bi kaç kere daha yazar mısın tam anlayamadım da Şaka bir yana french pressin süzgüsü var ona basıyosun demlenme süresi bitince süzgü suyun içerisinde aşağı iniyor çekirdeklerin geçmemesini sağlıyor sonra sürahiden bardağa su doldurur gibi döküp içicen.

Aga gonderilmedi sandim :d
Kanka dediğim gibi vala benim zihinsel sorunlarım var simdi french pressin icine kahveyi falan koydum suzguye bastim alttan suzgec gibi bir şey cekirdekleri engelliyor ve içiyorum böyle mi?

Youtube'da video bulabilirsin french press de kahve nasıl demlenir diye çok zor bişey değil sadece içinde süzgeç bulunan bir sürahi düşün, kahveyi sürahinin içine atıp aromasını bıraktıktan sonra süzgeci bastırıyorsun ki çekirdekler en dibe insin, sonra doldur iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…