E39 Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Merhaba. Epic Games'den aldığım Democracy 4 adlı oyun için Türkçe yama arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız yamaları atarsanız sevinirim.
Merhaba. Epic Games'den aldığım Democracy 4 adlı oyun için Türkçe yama arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız yamaları atarsanız sevinirim.
K Kaviyy Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #2 Hocam hangi yamayı kullanıyorsunuz?
Bugra09 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 67 14 Şubat 2023 #3 Yeni sürüm de mevcut Türkçe yama çalışmıyor.
mr_berat__ Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 3 12 Mart 2023 #4 Hocam siz bulabildiniz mi acaba Türkçe yama?
E39 Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 mr_berat__ dedi: Hocam siz bulabildiniz mi acaba Türkçe yama? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ne yazık ki bulamadım.
mr_berat__ dedi: Hocam siz bulabildiniz mi acaba Türkçe yama? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ne yazık ki bulamadım.
Prof.Pericles Zeptopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #6 E39 dedi: Merhaba. Epic Games'den aldığım Democracy 4 adlı oyun için Türkçe yama arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız yamaları atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe yama bulabildiniz mi?
E39 dedi: Merhaba. Epic Games'den aldığım Democracy 4 adlı oyun için Türkçe yama arıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız yamaları atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe yama bulabildiniz mi?
haymatlos1 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 109 Çözümler 3 10 Nisan 2023 #7 Hâlâ bulunamadı mı? Ben de indirdim arıyorum, fakat güncellemede çalışmıyor. Biraz daha araştırdım, güncel çalışan yama linktedir: Türkçe - Google Drive Son düzenleme: 10 Nisan 2023
Hâlâ bulunamadı mı? Ben de indirdim arıyorum, fakat güncellemede çalışmıyor. Biraz daha araştırdım, güncel çalışan yama linktedir: Türkçe - Google Drive
E39 Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #8 haymatlos1 dedi: Hâlâ bulunamadı mı? Ben de indirdim arıyorum, fakat güncellemede çalışmıyor. Biraz daha araştırdım, güncel çalışan yama linktedir: Türkçe - Google Drive Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda deneyeceğim. Teşekkür ederim.
haymatlos1 dedi: Hâlâ bulunamadı mı? Ben de indirdim arıyorum, fakat güncellemede çalışmıyor. Biraz daha araştırdım, güncel çalışan yama linktedir: Türkçe - Google Drive Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #9 Ben Countrypack DLC'sini türkçe olarak oynamak istiyorum Ama dlc yamasını bulamıyorum Nereden Bulabilirim?
Ben Countrypack DLC'sini türkçe olarak oynamak istiyorum Ama dlc yamasını bulamıyorum Nereden Bulabilirim?
X xoed Centipat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #10 kanka bulabildinmi ya yama