Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #11 Neverchanges dedi: Bu ülkede vatansever çok hocam merak etmeyin siz yetkisini kötüye kullananları elbet cezalandırırlar. Rahatsızlık veriyorsam affola hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah.
Neverchanges dedi: Bu ülkede vatansever çok hocam merak etmeyin siz yetkisini kötüye kullananları elbet cezalandırırlar. Rahatsızlık veriyorsam affola hocam. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 27 Mayıs 2021 #12 İzlediğim dizide başkan güvenlik vb. sebeplerle oylama ile görevden alınabiliyordu. Bazen benzer bir sistem keşke olsa diyorum.
İzlediğim dizide başkan güvenlik vb. sebeplerle oylama ile görevden alınabiliyordu. Bazen benzer bir sistem keşke olsa diyorum.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #13 Lodge dedi: İzlediğim dizide başkan güvenlik vb. sebeplerle oylama ile görevden alınabiliyordu. Bazen benzer bir sistem keşke olsa diyorum. Genişletmek için tıkla... Dizinin ismi nedir?
Lodge dedi: İzlediğim dizide başkan güvenlik vb. sebeplerle oylama ile görevden alınabiliyordu. Bazen benzer bir sistem keşke olsa diyorum. Genişletmek için tıkla... Dizinin ismi nedir?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 27 Mayıs 2021 #14 EndoBero dedi: Dizinin ismi nedir? Genişletmek için tıkla... The Expanse. Sezon 5-6 arası gerçekleşiyor olması gerekiyor. İzleyeli bayağı oldu.
EndoBero dedi: Dizinin ismi nedir? Genişletmek için tıkla... The Expanse. Sezon 5-6 arası gerçekleşiyor olması gerekiyor. İzleyeli bayağı oldu.