Akamea Centipat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 24 Makaleler 1 19 Ekim 2021 #1 Demon Slayer'i bitireli 20-25 dakika oldu ve anime izlemeyen biri olarak çok beğendim acaba 2. Sezonu ne zaman çıkacaktır merak ediyorum teşekkürler.
Demon Slayer'i bitireli 20-25 dakika oldu ve anime izlemeyen biri olarak çok beğendim acaba 2. Sezonu ne zaman çıkacaktır merak ediyorum teşekkürler.
MySelly Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #2 Animeler çizilerek yapıldığı için bence gelmesi baya uzun sürecektir 2 ay veya 1 yıl kadar MySelly dedi: Animeler çizilerek yapıldığı için bence gelmesi baya uzun sürecektir 2 ay veya 1 yıl kadar Genişletmek için tıkla... Veya onun yerine manga okuyabilirsin. Final verse bile mangası devam eder.
Animeler çizilerek yapıldığı için bence gelmesi baya uzun sürecektir 2 ay veya 1 yıl kadar MySelly dedi: Animeler çizilerek yapıldığı için bence gelmesi baya uzun sürecektir 2 ay veya 1 yıl kadar Genişletmek için tıkla... Veya onun yerine manga okuyabilirsin. Final verse bile mangası devam eder.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2021 #4 Sitede 5 Aralık yazıyor. Mangasına bakmıştım, bu sezonunu izlemem.
Ayberk Gürfidan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 1.248 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 20 Ekim 2021 #5 Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen yayınlanmaya başladı. Sürekli anime izlediğim sitede iki bölüm yayınlanmış durumda.
Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-hen yayınlanmaya başladı. Sürekli anime izlediğim sitede iki bölüm yayınlanmış durumda.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 20 Ekim 2021 #6 Akamea dedi: Demon Slayer'i bitireli 20-25 dakika oldu ve anime izlemeyen biri olarak çok beğendim acaba 2. sezonu ne zaman çıkacaktır merak ediyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 5 Aralık 2021 tarihinde gelmeye başlayacak 2. sezon. 1 hafta önce ara sezon diyebileceğimiz "Mugen ressha hen" yayınlanmaya başladı, o bittikten sonra 2. sezon gelecek.
Akamea dedi: Demon Slayer'i bitireli 20-25 dakika oldu ve anime izlemeyen biri olarak çok beğendim acaba 2. sezonu ne zaman çıkacaktır merak ediyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 5 Aralık 2021 tarihinde gelmeye başlayacak 2. sezon. 1 hafta önce ara sezon diyebileceğimiz "Mugen ressha hen" yayınlanmaya başladı, o bittikten sonra 2. sezon gelecek.