6 686149 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 152 18 Ağustos 2025 #11 XwrosaX19 dedi: Are you sure diye bir fansubdan izliyorum adonis de saçma sapan bir yazı stili var diye. Genişletmek için tıkla... AYS gayet iyi bir çevirmendir. Arkadaşın önerdiği fansublar arasın yapay zeka kullanan var, içlerinde de 2-3 tane iyi olan var.
XwrosaX19 dedi: Are you sure diye bir fansubdan izliyorum adonis de saçma sapan bir yazı stili var diye. Genişletmek için tıkla... AYS gayet iyi bir çevirmendir. Arkadaşın önerdiği fansublar arasın yapay zeka kullanan var, içlerinde de 2-3 tane iyi olan var.
XwrosaX19 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 686149 dedi: Ays gayet iyi bir çevirmendir. Arkadaşın önerdiği fansublar arasın yapay zeka kullanan var, içlerinde de 2-3 tane iyi olan var. Genişletmek için tıkla... TV'den izleyebilmek için cloudstream uygulamasından açıyorum orada çeviriyi her bölüm rastgele seviyor o sinir bozucu sadece. poyriho dedi: Hayır Mugen ressha-HEN 1.sezon sonunda izlenilen film. Zaten hiç özet film diye bir şey yok. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Peki bir film vardı son 40 dakikası farklı geri kalanı anime özeti gibi diyorlar onu izlemek zorunlu mu? Son düzenleme: 18 Ağustos 2025
686149 dedi: Ays gayet iyi bir çevirmendir. Arkadaşın önerdiği fansublar arasın yapay zeka kullanan var, içlerinde de 2-3 tane iyi olan var. Genişletmek için tıkla... TV'den izleyebilmek için cloudstream uygulamasından açıyorum orada çeviriyi her bölüm rastgele seviyor o sinir bozucu sadece. poyriho dedi: Hayır Mugen ressha-HEN 1.sezon sonunda izlenilen film. Zaten hiç özet film diye bir şey yok. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Peki bir film vardı son 40 dakikası farklı geri kalanı anime özeti gibi diyorlar onu izlemek zorunlu mu?