Berkalioz Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #1 Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- the hinokami chronicles PC versiyonuna PS5 konsolu bağlanıyor mu ve tek PC'de PS5 koluyla 1V1 atılıyor mu?
Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- the hinokami chronicles PC versiyonuna PS5 konsolu bağlanıyor mu ve tek PC'de PS5 koluyla 1V1 atılıyor mu?
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 582 Çözümler 1 4 Ekim 2025 #2 Berkalioz dedi: Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- the hinokami chronicles PC versiyonuna PS5 konsolu bağlanıyor mu ve tek PC'de PS5 koluyla 1V1 atılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin DualSense ile fakat 1V1 atılıyor mu dediğini anlamadım. Korsan indirmediysen Online maç yapabilirsin.
Berkalioz dedi: Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- the hinokami chronicles PC versiyonuna PS5 konsolu bağlanıyor mu ve tek PC'de PS5 koluyla 1V1 atılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin DualSense ile fakat 1V1 atılıyor mu dediğini anlamadım. Korsan indirmediysen Online maç yapabilirsin.
Berkalioz Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #3 senseiendo97 dedi: Evet oynayabilirsin DualSense ile fakat 1V1 atılıyor mu dediğini anlamadım. Korsan indirmediysen Online maç yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı evde 2 dualsensle arkadaşımla 1V1 atabilir miyim anlamında sordum.
senseiendo97 dedi: Evet oynayabilirsin DualSense ile fakat 1V1 atılıyor mu dediğini anlamadım. Korsan indirmediysen Online maç yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Aynı evde 2 dualsensle arkadaşımla 1V1 atabilir miyim anlamında sordum.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 582 Çözümler 1 4 Ekim 2025 #4 Berkalioz dedi: Aynı evde 2 dualsensle arkadaşımla 1V1 atabilir miyim anlamında sordum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki
Berkalioz dedi: Aynı evde 2 dualsensle arkadaşımla 1V1 atabilir miyim anlamında sordum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki
Berkalioz Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #5 Teşşekür ederim Konuyu kapatabilirsiniz