Demon Slayer toplamda kaç bölüm olacak?

resyltalha

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şimdi anime Total'de 43.'cü bölümde mangada bu 90. bölüme denk geliyor. Bu da kusuratı kaldırırsak 2 manga bölümü 1 anime bölümüne tekabül ediyor. Şu an ben mangayı okumuyorum Anime nerede güncelse orada kaldım. Mangayı okumuş insanlar aydınlatabilir mi tam olarak kaç bölüm olur bu anime bölüm başına bir hafta beklemek istemiyorum çok uzun ise direkt mangaya başlamayı düşünüyorum.

Şimdi anime Total'de 43.'cü bölümde mangada bu 90. bölüme denk geliyor. Bu da kusuratı kaldırırsak 2 manga bölümü 1 anime bölümüne tekabül ediyor. Şu an ben mangayı okumuyorum anime nerede güncelse orada kaldım. Mangayı okumuş insanlar aydınlatabilir mi tam olarak kaç bölüm olur bu anime bölüm başına bir hafta beklemek istemiyorum çok uzun ise direkt mangaya başlamayı düşünüyorum.

Bu sezon 11-12 bölüm sürecek. Bir sonraki sezon 12 bölüm sürecek. Ondan sonraki sezon yani final sezonu tek parça yapılırsa 24, iki parça yapılırsa 12+12 bölüm sürecek.

Şuan 2. sezon 9. bölümde olduğumuza göre 39 bölüm var, haftada bir bölümden 9.5 ay var daha animenin final yapmasına.

Ha tabii bu seznlar arasında ara verilmez veya filler sıkıştırılmazsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı