684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #1 Nerdeyse aynı fiyatlardalar birisi daha iyi diğeri boşa vakit kaybı dediğiniz var mı? Yoksa ikisini de beraber alacağım.
Nerdeyse aynı fiyatlardalar birisi daha iyi diğeri boşa vakit kaybı dediğiniz var mı? Yoksa ikisini de beraber alacağım.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 26 Ekim 2023 #2 Quarry için fikrim yok ama demonoligstin oynanış videosunu izlemiştim eğlenceli gözüküyor 100 TL eder mi tartışılır?
Quarry için fikrim yok ama demonoligstin oynanış videosunu izlemiştim eğlenceli gözüküyor 100 TL eder mi tartışılır?
I ikafi Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 191 Çözümler 1 26 Ekim 2023 #3 Demonologist hakkında çok bir bilgim yok ama The Quarry'den bile daha kötü olan çok fazla oyun yoktur diye tahmin ediyorum. The Quarry'le neyi karşılaştırıyorsanız, karşılaştırdığınız şeyi satın alın.
Demonologist hakkında çok bir bilgim yok ama The Quarry'den bile daha kötü olan çok fazla oyun yoktur diye tahmin ediyorum. The Quarry'le neyi karşılaştırıyorsanız, karşılaştırdığınız şeyi satın alın.