Mehmet kuradon Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Oyun da çok zorlanıyorum. İlk bossa bile gelemiyorum. Yani bildiğiniz güzel bir rehber var mı oynayabilmem için yardımcı olacak?
Oyun da çok zorlanıyorum. İlk bossa bile gelemiyorum. Yani bildiğiniz güzel bir rehber var mı oynayabilmem için yardımcı olacak?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Demon's Souls'u ben Emin Çıtak rehberi sayesinde bitirdim. Anlatımı güzel, verdiği bilgiler ve önerdiği build kaliteli. Bakmanı öneririm. Demon's Souls Tam Ãözüm (Tamamlandı) İlk Souls oyunu olan Demon's Souls Remake Tam Ãözüm ile, Boleterya'nın gizemleri gizem olmaktan çıkıyor. www.youtube.com
Demon's Souls'u ben Emin Çıtak rehberi sayesinde bitirdim. Anlatımı güzel, verdiği bilgiler ve önerdiği build kaliteli. Bakmanı öneririm. Demon's Souls Tam Ãözüm (Tamamlandı) İlk Souls oyunu olan Demon's Souls Remake Tam Ãözüm ile, Boleterya'nın gizemleri gizem olmaktan çıkıyor. www.youtube.com
Mehmet kuradon Femtopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 Aylmfuha dedi: Demon's Souls'u ben Emin Çıtak rehberi sayesinde bitirdim. Anlatımı güzel, verdiği bilgiler ve önerdiği build kaliteli. Bakmanı öneririm. Demon's Souls Tam Ãözüm (Tamamlandı) İlk Souls oyunu olan Demon's Souls Remake Tam Ãözüm ile, Boleterya'nın gizemleri gizem olmaktan çıkıyor. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Çok sağol ona bakarım başka varmı peki?
Aylmfuha dedi: Demon's Souls'u ben Emin Çıtak rehberi sayesinde bitirdim. Anlatımı güzel, verdiği bilgiler ve önerdiği build kaliteli. Bakmanı öneririm. Demon's Souls Tam Ãözüm (Tamamlandı) İlk Souls oyunu olan Demon's Souls Remake Tam Ãözüm ile, Boleterya'nın gizemleri gizem olmaktan çıkıyor. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Çok sağol ona bakarım başka varmı peki?
Aylmfuha Megapat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 817 Makaleler 1 Yer Ankara/Kırıkkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #4 Başka bilmiyorum, farklı rehber bilen arkadaşlar ekleme yapabilirler.