BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 374 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demon's Souls oyununun son bossuna ait bir müzik ama hangi enstrüman olduğunu bulamadım. Direkt açılışındaki enstrümandan bahsediyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demon's Souls oyununun son bossuna ait bir müzik ama hangi enstrüman olduğunu bulamadım. Direkt açılışındaki enstrümandan bahsediyorum.
Kaileena Picopat Katılım 12 Temmuz 2025 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri PlayStation 5 Pro Cinsiyet Kadın Meslek Hemşire 2 Kasım 2025 #2 Pipe Organ. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 374 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2025 #3 Kaileena dedi: Pipe Organ. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim oymuş. Artı 0 Eksi