Demons Souls, Tower Knight nasıl geçilir?

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar bu ne kadar kufur varsa ettigim guzel oyun icin lutfen bana yardimci olun. Tower Knight’a geldim. Hunter class’im. Grass nerden farmlayabilirim? Abi ilerlemek istiyorum grass yok ne yapayim sileyim mi? Bu nasil bir duzendir kardes? Deluxe edition var. Yeni karakter acip full grass mi alayim soulslarla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yendiniz mi bilmiyorum ama gine de anlatacağım,
Önce okçuları indirin, ondan sonra aşağı inin ve ayaklarına vurun gazlar çıkacak ve yere düşecek, yere düşünce kafasına vurun ölecektir.
Grass nereden farm yapılıyor bilmiyorum youtube "grass farm locations" yazarsanız çıkar.

Yendiniz mi bilmiyorum ama gine de anlatacağım,
Önce okçuları indirin, ondan sonra aşağı inin ve ayaklarına vurun gazlar çıkacak ve yere düşecek, yere düşünce kafasına vurun ölecektir.
Grass nereden farm yapılıyor bilmiyorum youtube "grass farm locations" yazarsanız çıkar.
Demon's Soul's'u bitirdim. New game + basladim. Farketmeden oyunun en iyi NPC'sini(Vendor) oldurdum😁. Yolumu buldum diyebilirim😃. Grass Farm soyle: Tower Knight'i kestikten sonra Inner Ward aciliyor orda tekrar tekrar respawn olup(fast travel/dinlenme) arkaya donuyorsunuz 2 tane Blue Knigt 3 tanede okcu var onlara kiyip Grass farm edebiliyorsunuz.

Demon's Soul's'u bitirdim. New game + basladim. Farketmeden oyunun en iyi NPC'sini(Vendor) oldurdum😁. Yolumu buldum diyebilirim😃. Grass Farm soyle: Tower Knight'i kestikten sonra Inner Ward aciliyor orda tekrar tekrar respawn olup(fast travel/dinlenme) arkaya donuyorsunuz 2 tane Blue Knigt 3 tanede okcu var onlara kiyip Grass farm edebiliyorsunuz.
Demon's souls oynamıyorum ama ekran kartı alınca emulatör ile düşünüyorum.
Bende Ds2 bugün 4 kere başladım, son hız ilerliyorum.
Grass farm için sağ olun kaydetcem onu.
Demon's souls yada dark souls farketmez 2 oynanyışda oyun kolay geliyor.

Son düzenleme:
Demon's souls oynamıyorum ama ekran kartı alınca emulatör ile düşünüyorum.
Bende Ds2 bugün 4 kere başladım, son hız ilerliyorum.
Grass farm için sağ olun kaydetcem onu.
Demon's souls yada dark souls farketmez 2 oynanyışda oyun kolay geliyor.
Ilk baslarda hatta ortalarda dahil olmekten cok sinirleniyorum ama ogrendikce kolaylasti. Yinede NG+ zulum dolu acimiyor guclu dusmanlar. Imkanin varsa PS5 ile tavsiye ederim emulator hic kullanmadim lakin 60 FPS ile konsolda oynamak zevkli. Gordugume gore DS2-3 ve Sekiro daha zor bosslara sahip. DS 1'de olan boslarin sadece 1 Phase'i var o yuzden kolay. 😁 Yinede ne olursa olsun anlik hata tek atma ile sonuclaniyor.

Ilk baslarda hatta ortalarda dahil olmekten cok sinirleniyorum ama ogrendikce kolaylasti. Yinede NG+ zulum dolu acimiyor guclu dusmanlar. Imkanin varsa PS5 ile tavsiye ederim emulator hic kullanmadim lakin 60 FPS ile konsolda oynamak zevkli. Gordugume gore DS2-3 ve Sekiro daha zor bosslara sahip. DS 1'de olan boslarin sadece 1 Phase'i var o yuzden kolay. 😁 Yinede ne olursa olsun anlik hata tek atma ile sonuclaniyor.
DS2 4 kere bitirmeye yaklaştım için çok zorlanmıyorum hatta önümde 5 boss kaldı.
PS5 ne yazık ki yok ama olsa onla oynardım emulatör ile oynamakta zevk verir bana.
Demon's souls bosslarını gördüğüm kadarıyla kolaylar bazılar zor sadece.
Anlık hata katılıyorum ama ben pek artık hata yapmıyorum oyunda.
PC DS3-Sekiro kaldırmıyor ama ekran kartı alınca oynayacağım DS3.
Evre olayı ds3 baya var 2 oyunda hatırladığım 2 bossta olmalı.

DS2 4 kere bitirmeye yaklaştım için çok zorlanmıyorum hatta önümde 5 boss kaldı.
PS5 ne yazık ki yok ama olsa onla oynardım emulatör ile oynamakta zevk verir bana.
Demon's souls bosslarını gördüğüm kadarıyla kolaylar bazılar zor sadece.
Anlık hata katılıyorum ama ben pek artık hata yapmıyorum oyunda.
PC DS3-Sekiro kaldırmıyor ama ekran kartı alınca oynayacağım DS3.
Evre olayı ds3 baya var 2 oyunda hatırladığım 2 bossta olmalı.
Valla ustam ben biraz sikinti cektim bosslardan olmasada genellikle moblardan. Yeni tanistigim her varlik bana sikinti cikartti ozellik o serefi olmayan bataklik tarzi yer. En sevmedigim olay daracik yerde 3-4 tane dusmanin (biri de XL bir dusman) ayni anda saldirmasi. Neyse ki ben soul farmladim. 4-2'de sanirim (Shrine of the Storm)'da Ritual Path'te Nazgul'e benzeyen abiyi okluyorsun rahat 4k soul veriyor. Bir de zor ama cok rewarding bir path var o da 4-3'e ilerlemek yalniz zahmetli ama bir kere acinca bir giriste 10-20k soul farmlayabiliyorsun. Ben Sekiro'yu denedim agam ben daha mini boss'ta gereksiz bir stress halindeyim. Abi herifi tam kestim diyorsun adam bu sefer farkli bir tarzla geliyor benim refleksleri pert ediyor. Gercekten zor Sekiro ama tahmin ederim ki sana viz gelir gibi benim icin baya sert. Bir degisiktir ki bu oyunlarin temalari falan super insanin oynayasi geliyor ama olup bastan baslamak yikiyor beni.

Vallahi ustam ben biraz sikinti cektim bosslardan olmasa da genellikle moblardan. Yeni tanistigim her varlik bana sikinti cikartti ozellik o serefi olmayan bataklik tarzi yer. En sevmedigim olay daracik yerde 3-4 tane dusmanin (biri de XL bir dusman) ayni anda saldirmasi. Neyse ki ben soul farmladim. 4-2'de sanirim (Shrine of the Storm)'da Ritual Path'te Nazgul'e benzeyen abiyi okluyorsun rahat 4K soul veriyor. Bir de zor ama cok rewarding bir path var o da 4-3'e ilerlemek yalniz zahmetli ama bir kere açınca bir giriste 10-20k soul farmlayabiliyorsun. Ben Sekiro'yu denedim agam ben daha mini Boss'ta gereksiz bir stress halindeyim. Abi herifi tam kestim diyorsun adam bu sefer farkli bir tarzla geliyor benim refleksleri pert ediyor. Gercekten zor Sekiro ama tahmin ederim ki sana viz gelir gibi benim için bayağı sert. Bir degisiktir ki bu oyunlarin temalari falan super insanin oynayasi geliyor ama olup bastan baslamak yikiyor beni.

Sekiro yuvarlanma üzerine kurulu değil beni de zorlar.
Dark Souls 1 oynadım sana da öneririm.
Bazı bosslar dışında genelde düşmanlar daha zor bence.
Sekiro mini bossların farklı hallerde geliyorlar bu da 2 seferde şaşırtıyor ama sonradan alışıyorsun. (Öyle diyorlar oynamadım.)
Demon's Souls hikayesini bilmiyorsanız öğrenin cidden iyi bir hikayeye sahip
Souls farm yapmayı öğrenmek bu oyunlarda önemli 1 oyunda yerini biliyorum ama 2 oyunda amacım en hızlı şekilde bitirmek olduğu için kasmadan ilerliyorum. (6 saatte 5 boss kalana kadar ilerleyebildim.
Daracık yerde bazen oyun bilerek yapıyor.
O bataklık her oyunda var, 2 oyunda shrine of amana yani bataklık denebilir oradayım ve çok gıcık bölgenin videolarına bakarsanız görürsünüz.
Yeni gördüğüm her mobb bende de sıkıntı çıkarıyor.

Son düzenleme:
Bu Boleteria mekanini konuyu begendim cidden. Bu minik cocuk mantigini anlamadim boyle kahin gibi ama bu dark side sis geliyor. Sisi soluyan herkes cildiriyor baya iyi anladigim kadariyla. Oyunun sonunda daha da cok kavradim. Gercekten super hikayesi var o yuzden demons souls'larin yenisi isterim aga ben.

Bu Boleteria mekanini konuyu begendim cidden. Bu minik cocuk mantigini anlamadim boyle kahin gibi ama bu dark side sis geliyor. Sisi soluyan herkes cildiriyor baya iyi anladigim kadariyla. Oyunun sonunda daha da cok kavradim. Gercekten super hikayesi var o yuzden demons souls'larin yenisi isterim aga ben.
Boleteria mekaniği baya devrimsel bir özellik.
Demon's souls 2 PS5 gelseydi keşke ama bence öyle bir oyun gelmeyecek.
Hikayeyi anlamışsınız ama detaylı bilmeniz daha iyi olur,
Kral Allant tahta gelmeden önce dünya bir zamanlar eski bir Demons belasının kurbanı olmuştu. Anlaşılmaz bir güce sahip bir varlık olan Yaşlı Olan, varoluşun belasını dünyaya uyandırmış, toprağı yerle bir eden ve sonuç olarak insanlığın yarısını yok eden korkunç Şeytanları serbest bırakmıştı. Anıtlar olacak olanlar, toprağı daha fazla zarar görmekten kurtarmaya çalıştılar ve Ruh Sanatları hakkındaki bilgileriyle birleşerek Yaşlıyı tekrar uykusuna geri döndürdüler. Arazileri farklı bölgeler arasında bölmek ve yaşamı hiç olmayan yerlere geri döndürmek için, hepsi bölgeler arası seyahat için kullanılan merkezi bir Archstone'a bağlı olan Archstones inşa edilmesini ve dünyanın her yerine yerleştirilmesini emrettiler.

Gerçeklik ve ölüm aleminin ortasında, bedenlerini geri almak umuduyla ruhani dünyalardan geçen ruhlar için bir merkez olan Nexus olarak bilinen bir yer vardır. Nexus'un altında Yaşlı Olan uyur ve kendisine bunu veren herkese sınırsız refah vaadi sunar. Boletaria Kralı XII.Allant, kudretli krallığına sonsuz zenginlik getirmeyi hayal etti ve böylece kendisini uzun uykusundan uyandırarak, tamamen İhtiyar'ın iradesine teslim oldu. Boletaria'nın başına refah gelmedi, bunun yerine renksiz kaos ve felaket sisi toprakları kapladı ve hala yaşayanlar kısa süre sonra artık aklı başında değildi.

Boletaria'nın birçok eski vatandaşı, bir zamanlar onlara yaşamlarında tanrısallık vermesi için Tanrı'ya dua etmişlerdi. Krallığın cemaatinin en önemli şahsiyetleri arasında, büyük ruhani bilgiye ve bolca iman gücüne sahip son derece saygın bir adam olan Saint Urbain ve saflığı için tapınılan ilahi bir Bakire olan Altıncı Aziz Astraea vardı. Urbain'in takipçileri, Tanrı'yla doğrudan bir birliktelik içinde olduğu için ona saygı duydular ve onun aracılığıyla mesajının iletildiğine inandılar. Urbain, Demonların Boletaria'ya yerleştirildiğine ve sisin Tanrı'nın bir sınavı olarak Krallığı tükettiğine ve herkesin ruha susamış kalabalığı defetmek için O'nun mucizelerini kullanması gerektiğine inanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı