OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 16 Mart 2025 #1 Merhaba. Bugün Sayılar ve Üçgenlerin Deneme Deposunu aldım. İlerleyen zamanlarda diğer serilerini de almayı düşünüyorum. Sizce netlerimde bir artış gösterir mi? Sizin görüşleriniz nelerdir?
Merhaba. Bugün Sayılar ve Üçgenlerin Deneme Deposunu aldım. İlerleyen zamanlarda diğer serilerini de almayı düşünüyorum. Sizce netlerimde bir artış gösterir mi? Sizin görüşleriniz nelerdir?
9 903787 Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 49 17 Mart 2025 #2 Fena değil hocam ama önerim çözdükten sonra belirli aralıklarla yaptığınız yanlışları analiz etmeniz netlerinizi ciddi anlamda arttıracaktır.
Fena değil hocam ama önerim çözdükten sonra belirli aralıklarla yaptığınız yanlışları analiz etmeniz netlerinizi ciddi anlamda arttıracaktır.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 Abim de var ama dediğine göre bir yerden sonra sıkıyor o yüzden hızlı hızlı çözmektense 10-15 soru çözüp analiz yapmak daha mantıklı.
Abim de var ama dediğine göre bir yerden sonra sıkıyor o yüzden hızlı hızlı çözmektense 10-15 soru çözüp analiz yapmak daha mantıklı.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 18 Mart 2025 #4 903787 dedi: Fena değil hocam ama önerim çözdükten sonra belirli aralıklarla yaptığınız yanlışları analiz etmeniz netlerinizi ciddi anlamda arttıracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet. Mesela çözüyorum. Yanlışlar ve boşlar mı var hemen geri çözüyorum arkadan bakıp. Anlıyorum. ozluceprensi dedi: Abim de var ama dediğine göre bir yerden sonra sıkıyor o yüzden hızlı hızlı çözmektense 10-15 soru çözüp analiz yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hızlı hızlı çözmüyorum zaten. Hergün 1 deneme çözüyorum.
903787 dedi: Fena değil hocam ama önerim çözdükten sonra belirli aralıklarla yaptığınız yanlışları analiz etmeniz netlerinizi ciddi anlamda arttıracaktır. Genişletmek için tıkla... Evet. Mesela çözüyorum. Yanlışlar ve boşlar mı var hemen geri çözüyorum arkadan bakıp. Anlıyorum. ozluceprensi dedi: Abim de var ama dediğine göre bir yerden sonra sıkıyor o yüzden hızlı hızlı çözmektense 10-15 soru çözüp analiz yapmak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hızlı hızlı çözmüyorum zaten. Hergün 1 deneme çözüyorum.