Deneme için öneriler

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Genel olarak deneme sınavlarında uyguladığınız taktikler neler?

Benimkilerden bir tanesi şu, soruyu çözemezsem bir yudum su içiyorum ve tekrar soruya pür dikkat odaklanıyorum.

Soruya göz gezdirdikten sonra yapamıyorsam sona bırakıyorum. Birkaç soru çözdükten sonra yapabiliyorum genelde, sayısal derslerde bolca kullanıyorum bu taktiği; öneririm.

Yapamadığım soruları direkt atlıyorum, atlamadan önce etrafına kocaman bir daire çiziyorum dönünce bulabileyim diye. Ve en sevdiğim dersten başlıyorum. Sevdiğim için yapabiliyorum ve motivasyon oluyor.

Soruya göz gezdirdikten sonra yapamıyorsam sona bırakıyorum. Birkaç soru çözdükten sonra yapabiliyorum genelde, sayısal derslerde bolca kullanıyorum bu taktiği; öneririm.
Kesinlikle, benimde uyguladığım bir taktik bu. Böylece soruyu anlayabiliyorum.

Yapamadığım soruları direkt atlıyorum, atlamadan önce etrafına kocaman bir daire çiziyorum dönünce bulabileyim diye. Ve en sevdiğim dersten başlıyorum. Sevdiğim için yapabiliyorum ve motivasyon oluyor.
Genelde matematikten başlıyorum. Yapamazsam soru sayısını yuvarlak içine alıyorum.
Mesela sallayacaksın cevap B şıkkı çıktı. B-D-A, B-A-D kombinasyonlarını uygulayabirsin. (!)
Sayılalda ilk feni çözün.
Yok hocam matematikle başlamazsam çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…