Deneme netleri nasıl yükselir?

Cancan142

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 10. sınıfım, her ay 1 deneme oluyorum bu zamana kadar 6 deneme oldum ve hepsi aynı seviyelerde geziyor. Bir ders kötüleşiyor bir ders iyileşiyor. Örneğin 1. deneme matematik çok kötüydü şimdi iyi geldi edebiyat kötüleşiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?

Peki denemede önce çözdüğün ders yüksek geliyor olabilir mi? Denemenin sonlarına doğru yorulup daha zor odaklanıyor olabilirsin.

İlk edebiyatı yapıyorum, sonra sırasıyla devam ediyorum. Fakat son denemede çok kötü geldi, en son biyoloji yaptim o full geldi. Başka bir sorun var.

Zattirizort yayınları falansa çözdüğün denemeler hiç kafana takma. Aptal aptal soru soruyor genelde öyle yayınlar. Belirli bilindik güzel yayınların denemesine girmeye çalış onları ciddiye al ona göre analizini yapıp konu eksiklerini gider. Böyle yapa yapa zaten netlerin artacaktır. Bu arada daha 10.sınıftasın son seneye kadar hayli hayli netlerin yükselir.

Zattirizort yayınları falansa çözdüğün denemeler hiç kafana takma. Aptal aptal soru soruyor genelde öyle yayınlar. Belirli bilindik güzel yayınların denemesine girmeye çalış onları ciddiye al ona göre analizini yapıp konu eksiklerini gider. Böyle yapa yapa zaten netlerin artacaktır. Bu arada daha 10.sınıftasın son seneye kadar hayli hayli netlerin yükselir.

Dershanede deneme oluyorum. Sonuç, limit, Bilgi Sarmal gibi denemeler oldu. Sonuçta para ödeniyor. Buna rağmen düşük alınca ekstra moralim bozuluyor. Deneme kötü gelince hiç bakmıyordum muhtemelen o yüzden artmıyor olabilir mi?

O zaman denemeyle ilgilidir, bazı dersleri bazı sınavlarda daha zor hazırlıyor olabilirler.

Haklısınız. Fakat genel olarak bir sorun var. Yani açıklamak gerekirse sürekli düşüşteyim grafik olarak. Ne yapacağım bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı