Deneme netlerim neden böyle?

hazeIN

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Bu sene 12. sınıfım ve haliyle üniversite sınavına hazırlanıyorum. Yakındığım ve başıma dert olan konu ise şu evde ders çalıştıktan sonra 1-2 soru haricinde zorlanmadan test çözebiliyorum fakat okulda deneme yaptıklarında konulara hakim olmama rağmen netlerim çok kötü geliyor ve bu benim motivasyonumu yerle bir ediyor ailem ise netlerimi görünce bu netlerle üniversite senin için hayal olur diye cümleler kuruyorlar ve bu motivasyonu mu daha kötü etkiliyor? Bu konu da ne yapacağımı cidden bilmiyorum.

Kimsenin görüşlerine kulak asmayın ve bol bol farklı tipte soru görün, öğrenin.

O çok işe yarıyor özellikle 8. sınıfta kalıtım dersini anlamıyordum yeni nesil sorular çözünce anlamıştım o zaman hep aynı soru tipi mor çiçek beyaz çiçek heterozigot döl falan.

Olsun, gene de siz çabalamaya devam edin.
tabii ki,elimden gelenin en iyisini yapacağım fakat şu sosyal medya ve oyunlardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
O çok işe yarıyor özellikle 8. sınıfta kalıtım dersini anlamıyordum yeni nesil sorular çözünce anlamıştım o zaman hep aynı soru tipi mor çiçek beyaz çiçek heterozigot döl falan.
Galiba YouTube'dan konu anlatımlarını bir tek ben anlamıyorum kime sorsam hep anlıyorum diyorlar.

Tabii ki, elimden gelenin en iyisini yapacağım fakat şu sosyal medya ve oyunlardan nasıl kurtulacağım bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ve en önemlisi, kimsenin verdiği gazı alma. Çünkü o gaz bir gün bitecek/tükenecek. Kendi gazını kendin oluştur ve ona göre ilerle.

Bu videoyu da öneririm:

Sene başında çok iyi motivasyonum vardı ama gittikçe tükendi videolar için teşekkür ederim müsait bir zamanda inceleyeceğim.

Sene başında çok iyi motivasyonum vardı ama gittikçe tükendi videolar için teşekkür ederim müsait bir zamanda inceleyeceğim.
Kimseyi dinlemeyip kendi motivasyonunuzu yaratırsanız daha kalıcı olacaktır. Başarılar dilerim, umarım istediğiniz bölümü, iyi bir yerde kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…