H hazeIN Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #11 Seradotwav dedi: Kimseyi dinlemeyip kendi motivasyonunuzu yaratırsanız daha kalıcı olacaktır. Başarılar dilerim, umarım istediğiniz bölümü, iyi bir yerde kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunum ile ilgilendiğiniz için arz-ı şükranlarımı sunuyorum.Müsait bir zamanda sizinle birebir sohbet etmek isterim.
Seradotwav dedi: Kimseyi dinlemeyip kendi motivasyonunuzu yaratırsanız daha kalıcı olacaktır. Başarılar dilerim, umarım istediğiniz bölümü, iyi bir yerde kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorunum ile ilgilendiğiniz için arz-ı şükranlarımı sunuyorum.Müsait bir zamanda sizinle birebir sohbet etmek isterim.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 14 Kasım 2020 #12 hazeIN dedi: Sorunum ile ilgilendiğiniz için arz-ı şükranlarımı sunuyorum. Müsait bir zamanda sizinle birebir sohbet etmek isterim. Genişletmek için tıkla... Ne demek efenim, rica ederim. İletişim bilgilerim imzamda, istediğiniz vakit yazabilirsiniz.
hazeIN dedi: Sorunum ile ilgilendiğiniz için arz-ı şükranlarımı sunuyorum. Müsait bir zamanda sizinle birebir sohbet etmek isterim. Genişletmek için tıkla... Ne demek efenim, rica ederim. İletişim bilgilerim imzamda, istediğiniz vakit yazabilirsiniz.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #13 O genel bir sorun bana kalırsa. Bende de öyle oluyordu. Panik ve heyecan da tetikliyor. Deneme çözmeye devam ederek bu sorunu azaltabilirsiniz.
O genel bir sorun bana kalırsa. Bende de öyle oluyordu. Panik ve heyecan da tetikliyor. Deneme çözmeye devam ederek bu sorunu azaltabilirsiniz.