Deneme puanıyla internetten hesaplanılan puan farklı

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dershaneye gidiyorum. Denemeler falan var. Geçen girdiğim deneme sonucu 238 puan ama internetten aynı sonuçları hesapladığımda 263 çıkıyor. Hangisine inanmalıyım?

Türkçe 30D 9Y.
Sos 14D 4Y.
Mat 1D 1y.

Toplam net 41,50

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dershaneye gidiyorum. Denemeler falan var. Geçen girdiğim deneme sonucu 238 puan ama internetten aynı sonuçları hesapladığımda 263 çıkıyor. Hangisine inanmalıyım?

Türkçe 30D 9y.
Sos 14D 4y.
Mat 1D 1y.

Toplam net 41,50

Netlerini kitapçıktan cevap anahtarına göre hesapladıysan, bazı kodlamalarını okuyamamış veya hatalı kodlama yapmış olabilirsin.

İnternettekiler yanlış oluyor genelde. Ben LGS'ye girmiştim ve cevaplarımı cevap anahtarıyla karşılaştırıp sonuçlarımı internette bir siteye yazdım. Bir sitede 418, başka bir sitede 409 gibi bir sayı çıkmıştı ama asıl sonuçlar açıklanınca puanım 408'di :D

İnternettekiler yanlış oluyor genelde. Ben LGS'ye girmiştim ve cevaplarımı cevap anahtarıyla karşılaştırıp sonuçlarımı internette bir siteye yazdım. Bir sitede 418, başka bir sitede 409 gibi bir sayı çıkmıştı ama asıl sonuçlar açıklanınca puanım 408'di :D

Standart sapmadan oluyor. Örneğin bir soruyu çoğu kişi doğru yaptıysa o sorunun puanı düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı