Deneme sınavı netlerine göre LGS'de kaç net gelir?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben 8. sinif LGS ogrencisiyim. Su ana kadar denemelerimde en cok aldigim puanlar evde: 487.
Okulda: 477.
Dershanede: 465.

LGS'ye 1 haftadan az kaldi. Ara derslerimi Full degil. Onlari fullersem LGS de tahmini kac alirim?

Merak etme çalışmaya devam et iyi bir puan alırsın ama şunu sakın unutma, telaş yapıcak bir şey yok, bu tarz sınavların en büyük problemi telaş içerisinde olmaktır, sakince anlaya, anlaya soruları cöz ortalama olarak 410-450 puan arası alabileceğini düşünüyorum.

Rakiplerinden biri olarak tahminlerime göre bu sene LGS diğerlerine göre daha zor olacak bu nedenle yaptığın netler düşecektir tahmini olarak matematiğe 1 yanlış daha fene 1 yanlış daha diğer dersler aynı olarak düşündüğümde minimum 450 alacağını düşünüyorum iyi çalışmalar diliyorum.

Merak etme çalışmaya devam et iyi bir puan alırsın ama şunu sakın unutma, telaş yapıcak bir şey yok, bu tarz sınavların en büyük problemi telaş içerisinde olmaktır, sakince anlaya, anlaya soruları cöz ortalama olarak 410-450 puan arası alabileceğini düşünüyorum.
Oldurdun beni 410 ne 😂 gecen dershaneden bi denemeye daha girdim 471 aldim bilmiyorum aslinda cok kolay denemelerde drgil biz arkadaslarla butun senelerin lgs sini cozduk sadece 21 18 deki birkac soru zor geldi bu arada ilk puan 270 idi 1 senede 200 puan artirdim umarim emeklerimin karsiligi gelir

Bende girdiğim için biliyorum eğer denemelerin LGS'ye oranla aynı zorluktaysa puanın artar ama düşükse aynı kalır kısacası pek değişmez ama benden tavsiyedir çözdüğün ilk 5 soruya zamanın kalırsa tekrar tekrar bak derim umarım iyi sonuşlar alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı