Deneme sonuçlarım kötü

Zaqu

Hectopat
Merhabalar,
Son 1 haftadır müdürün bize aldırdığı denemeleri çözüyorum, ama 20.00'ye kadar cevaplarımı girmem gerekiyor. Sabah 6'da kalkıyorum günlük sorularımı 12.40'a kadar çözüyorum, 12.50 geçe canlı derse giriyorum (canlı derslere giren tek kişi benim), derslerin aralarında (15 dakika) denemeyi yapmaya çalışıyorum. 19.00'da canlı ders bitiyor. Denemeden fen ve mat kalıyor hızlı hızlı 1 saatte yapmaya çalışıyorum ve sonuçlarım çok kötü çıkıyor. Aşağıda en kötü sonucum var, Allah'tan denemelerim bitti, ama sonuçları çok kötü. Pazartesi okullar başlayacak ve müdür denemeleri görünce, sanki hiç ders çalışmıyorum sanmasından korkuyorum, ne yapmalıyım sizce? Burada anlattıklarımı anlatsam bahane buluyormuş gibi olmaktan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ders aralarında çözme toplu olarak çöz imkanın varsa.

Benimde sınav sonuçlarım kötüydü, tatil zamanında kamp programı uyguluyorum, önceden 17.oluyordum (24 kişiden) şu anda 8.oluyorum. Zaman ve çalışmak çok önemli.

Denemeden fen ve mat kalıyor hızlı hızlı 1 saatte yapmaya çalışıyorum.
İşte sorun da bu. Ben de evde deneme yapamıyorum, süre hiçbir şekilde yetmiyor, yüz yüze süre rahat yetiyor ama.

Denemelerin hepsi sende ise, saat 20.00'dan sonra yarının denemesinin sayısalını bitir. Sözel kolay zaten.

Sorun yani sende değil.

Denemenin amacı ne? Eksikliklerini bulmak. Müdür sana hiçbir şey diyemez, sonuçta deneme sınavı. Derse de korkmadan cevabınızı verin, hiçbir şey yapamaz. Ek olarak benim de deneme sonuçlarım kötü çünkü uzaktan eğitimin verimini alamıyorum, tüm düzenim bozuldu. Bunu da söyleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…