Denemede dikkatsiz olmak

ahmetyayla

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu sene LGS'ye gireceğim o yuzden surekli deneme oluyoruz ama benim sorunum su: Ben denemede matematikte surekli dikkat hatasi yapiyorum. Bir yeri okumuyorum islem hatasi vb. gibi seyler. Bu yuzden normalde 1 2 yanlisim cikacakken 4 5 yanlisim cikiyor. Ailemde benim cok yanlış yaptığımi dusunerek beni azarliyor. Bu dikkat hatasi yapmamak icin ne yapabilirim?

Hocam günlük kitap okuyun ama gerçekten okuduğunuzu anlayarak baştan sağma bir şekilde değil bu şekilde daha iyi olabilir.

Arkadaşlar merhaba bu sene LGS'ye gireceğim o yuzden surekli deneme oluyoruz ama benim sorunum su: Ben denemede matematikte surekli dikkat hatasi yapiyorum. Bir yeri okumuyorum islem hatasi vb. gibi seyler. Bu yuzden normalde 1 2 yanlisim cikacakken 4 5 yanlisim cikiyor. Ailemde benim cok yanlış yaptığımi dusunerek beni azarliyor. Bu dikkat hatasi yapmamak icin ne yapabilirim?

Denemeleri daha çok önemsemen lazım mesela bende böyleydim bir zaman sonra ailemden denemede hata yapınca çok azar işittiğim için çok dikkatli çözmeye başladım bu bana denemede 3-4 dakika kaybettiriyordu ama birkaç net daha fazla yapabiliyordum.

Psikolog veya psikiyatr ile gorusup durumu anlatabilirsin.

Bence hiçbir işe yaramaz psikolojik bir durum değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı