Denemeden koltuk almayın

smyrnoff

Hectopat
Efendim ben 36 yaşında 1.86 boyunda ve 98 kilo agırlıgında biriyim. Çok uzun süredir kendime koltuk bakıyorum hatta bakmayı geçtim alıp alıp iade ediyorum

İlk olarak bu Hepsiburada'nın Hepsi Home Oyuncu Koltuğu NF 3938 / Siyah - Beyaz Fiyatı modelini aldım. Tabii bütçe de önemli. Çok fazla para vermek istemiyorum. İnanılmaz kötü geldi bana sırtı rahatsız, beli rahatsız, boyu kısa, çok ses yapıyordu. Allem ettim kallem ettim iade ettim bunu.

Bir süre sonra gittim Türksit Concorde Yönetici Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri aldım. Bu da boy olarak iyi ama rahatsız geliyor arkadaş. Hiç rahat değilim. Kafayı yedim resmen. Hayır setup dolayısı ile siyah beyaz istiyorum ama kafaya göre bulamadık. Normalde Türksit'ten koltuk almayı pek tavsiye etmiyorlar ama firma ilgilendi bunu da iade ettim.

Bir arkadaşın tavsiyesi ile Adore Max Office Monaco Racing Oyuncu ve Çalışma Koltuğu Fiyatı aldık bu seferde. Adore kesinlikle pişmanlıktır. Hayır niye alıyorsam. Bunların daha önce manger diye bir modelini kullandım daha kurdugum da sesler çıkarmaya başlamıştı. Neyse geldi ürün. Ölçülerine bakarak almıştım ama verdikleri ölçüler ile alakaları yok. 170-1.95 arası kullanabilir diyor. Yersen tabi Neyse bunu da iade ettim.

Yani artık biraz daha para vermeye karar verdim ve en önemlisi deneyerek almaya karar verdim. Hayır işin kötüsü 4.5 - 5 milyonluk koca İzmir'de adam gibi koltuk satan yer yok. İkea'ya gittim bu marcus diye bir model var. Bana rahat gelmedi vaz geçtim. Karabağlar'ın altını üstüne getirdim. Güzel koltuklar satan yerler var ama çok pahalı ya da çok dandik ve gereksiz fiyatlı.

Sonra Instagram'da izmir de "xDrive" magazası açıldıgını gördüm. Atladım arabaya gittim. İşte internetten bakmıştım uygun fiyatlı ( artık xDrive için ne kadar uygunsa ) belirledigim sancak ve göktürk modelleri var kafada. Yani öyle 1500'lere falan çıkmak istemiyorum. Göktürk'ü denedim! Oturma kısmı rahat ancak bel ve boyun destegi ayrı satıldıgı için almadım. Sonra Sancak modelini denedim. İşte dedim aradıgım bu! Bel kısmı biraz zayıf geldi. Oturma kısmı biraz da dar ama sırtı kavrayışı muhteşemdi. Hatta şöyle ki oturma kısmındaki çıkıntılar alıştıktan sonra rahatsız etmiyor bile.

İşin özü şu! İnternetten falan almayın arkadaş gidin mutlaka deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…