GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 24 Nisan 2024 #11 Ne olacağı belli olmaz, bildiğim kadarı ile geçen sene kolay sorulmuştu, tam olarak kestiremezsin ne olacağını fakat genellik ile gerçeği yansıtır. TurkishHepiNeyşın34 dedi: Meslek lisesi için lgs gerekmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm meslek liseleri aynı değil.
Ne olacağı belli olmaz, bildiğim kadarı ile geçen sene kolay sorulmuştu, tam olarak kestiremezsin ne olacağını fakat genellik ile gerçeği yansıtır. TurkishHepiNeyşın34 dedi: Meslek lisesi için lgs gerekmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tüm meslek liseleri aynı değil.
L lgs24ogrencisi Femtopat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #12 Ders çalışmayı seven biri değilim, nitelikli bir meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum. Gideceğim lise 250 puan fakat lisenin puanı sonradan yükselirse, sıkıntı çıkmasın diye yükseltmeye çalışıyorum.
Ders çalışmayı seven biri değilim, nitelikli bir meslek lisesine gitmeyi düşünüyorum. Gideceğim lise 250 puan fakat lisenin puanı sonradan yükselirse, sıkıntı çıkmasın diye yükseltmeye çalışıyorum.