Denemelerde soruları çözememek

339345

Hectopat
Geçenlerde TYT'de ki ilk 2 denememi çözdüm. Birisinde 62 net diğerinde 68 net geldi. Matematikten 7, fenden 7 ama sorun şu ki matematikte soru bankalarında çözdüğüm soruları denemelerde çözemiyorum fenden çözememe sorunum konu eksiği olması ama matta öyle bir sorunum yok konuları bitirdim soru bankası da çözüyorum ama denemeye gelince o sorulara sadece bakabiliyorum, bunu nasıl çözebilirim?

Geçenlerde TYT'de ki ilk 2 denememi çözdüm. Birisinde 62 net diğerinde 68 net geldi. Matematikten 7, fenden 7 ama sorun şu ki matematikte soru bankalarında çözdüğüm soruları denemelerde çözemiyorum fenden çözememe sorunum konu eksiği olması ama matta öyle bir sorunum yok konuları bitirdim soru bankası da çözüyorum ama denemeye gelince o sorulara sadece bakabiliyorum, bunu nasıl çözebilirim?

Branş denemesi çöz 345'in 12'li matematik denemeleri güzel.

Dostum selam ilk denemelerine göre benim hedefime göre iyi gelmiş. Tavsiye almak istiyorum senden 40 bandıyım TR 20 sos 12 13 fen 2 3 mat 7 8 bandı geliyor TR ve sos nasıl çalıştın?

Paragraf çöz okuduğunu anlama önemli.
Eğer heyecan yapıyorsan bununda etkisi vardır ve denemelerde sorular bir tik daha zor soruluyor olabilir ama zor değilse zaman yetmiyor olabilir dediğim gibi bunun için paragraf çözmen lazım.

Dostum selam ilk denemelerine göre benim hedefime göre iyi gelmiş. Tavsiye almak istiyorum senden 40 bandıyım TR 20 sos 12 13 fen 2 3 mat 7 8 bandı geliyor TR ve sos nasıl çalıştın?

Türkçeye rüştü hoca ile çalışmıştım ben onun paragraf taktikleri bayağı işe yarıyor sosyali sadece denemede yapıyorum hiç çalışmadım ona maalesef onun için bir taktiğim yok.

Deneme sınavı ve test kitabındaki sorular, aynı olmaz. Test kitabında soruları öğrenir, deneme sınavında da pratik yaparsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı