Denemelere mi geçeyim, kaynak mı alayım?

506983

Decapat
Merhaba, 12.sınıf bir dil öğrencisiyim. Kendim şahsen dil bilgisi üzerine eksiklerimin çoğunu kapattım. Ancak denemeleri çözmekte yavaşım (ciddi bir kelime eksiğim var, bu da etkilidir eminim.) Ve kendimi bu konuda ilerletmem gerekiyor. Şu an sadece denemeler çözüp mü ilerlemeliyim yoksa reading vs içeren soru bankalarına mı geçmeliyim? Bir de kaynak önerileri alabilirsem çok memnum olurum.

Son düzenleme:
Eğer konular tamamsa denemelere geç, konu eksiğin var ise kendine en uygun olan en çok verim aldığın çalışma tekniğini bulman lazım, sonra programlı çalış, konu anlatımını tamamen anladıktan sonra aklında hiç soru işareti kalmayınca test çöz, farklı kaynak kullanman önemli, maddi durumum kötü dersen internette tonla var. Kapasitene göre mola vere vere yine kapasitene göre sürecek şekilde çalış örn 4 saat vs.

Tense'ler, Pasif'ler gibi dil bilgisi konusunda çok fazla eksiğim yok fakat dediğim gibi cümle tamamlama, paragraf gibi soru tiplerinde fazla soru çözmediğim için yavaşım. Bol kelime ezberle beraber, bu gibi soru tiplerinde kendimi geliştirmem gerekiyor. Elimde hocadan aldığım birçok PDF var, bunun için onları çözmeye düşünüyorum ancak yeterli olur mu bilmiyorum. İlk önce 2-3 tane kaynak bitirip ondan sonra ağırlı tamamen denemelere versem mi diye düşünüyorum.

@butcesizgameriste Noldu dostum, komik olan ne?

Ne yapacağıma karar verdim, arkadaşlar. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Konuların tamamsa denemeye geç kelime sorununu kitap okuyarak giderebilirsin.

Bence dengeli git. İlk önce deneme yap, hatalarını gör, eksiklerini fark et oraya yoğunlaş sonra tekrar deneme çöz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…