Denetim Masası kaldırılıyormuş

Sorun orada başlıyor. Yenilik geldiğinde arayüz çok modern diye bir şey anlamıyorum. Ondan dolayı manuel olarak bir açık buluyorlar eskisini getirmek için öyle kullanıyorum o programları. Aygıt Yöneticisi'nin şu anki arayüzünü seviyorum ve yenisini Insider'da görmüştüm hiç sevmedim. Microsoft bunu opsiyonel yapmalı. Aynı Windows Media Player gibi...

Taslak uygulamasını kaldırıp ekran alıntısı aracını yenilediler? Denetim masasınada aynısını yapsalar çoğu insan için daha iyi olur.

37 yıllık denetim masası için yolun sonu görüldü. Zaten Microsoft, denetim masasına ne yeni özellik ekliyor ne de güncelleştiriyor, denetim masasında ki bazı simgeler bile Windows Vista dan kalma. Windows'ta ya Ayarlar uygulaması kalacak ya da Denetim Masası uygulaması, çünkü iki tane aynı işlevi gören uygulama gerçekten gereksizlik yapıyor. Mantıklı olan da Ayarlar uygulamasının kalması. Denetim masası neredeyse 37 yıldır Windows'a hizmet veriyor ve bu çok uzun bir süre. Ayarlar ve denetim masası arasında ki husus, Microsoft Edge ve Internet Explorer olayı gibi.

Eski Windows uygulamaları kullanım alışkanlıklarımızı bile değiştirdi. Eski duvar kağıdı yöneticisi olmadan ben duvar kağıtlarımı bile düzenleyememiştim neyse ki CMD'nin gücü ile gelebiliyordu ki istediğimiz gibi duvar kağıtlarımızı güncelleyebiliyoruz. Denetim Masası giderse bir sürü kullanıcı Windows kullanmaktan soğur gibi düşünüyorum. Kullanım alışkanlıklarımıza aykırı çünkü.

Ben hala yenisine alışamadım.
Nedense eski denetim masasında aradıklarımı daha hızlı buluyorum.
Alışamadık galiba

Erişim daha kolay olursa denetim masasının kalkması iyi olur. Program kaldırında hibit uninstaller gibi olmasını isterim. Kaldırdığımız dosyaların bıraktığı tüm kalıntıları silebiliyoruz. Bunun gibi olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…