Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 17 Ekim 2024 #11 hamza5234 dedi: Windows'un kendi anti virusu yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer o bir virüs ise Defender onu görmeyebilir belki ondan dolayı başka bir antivirüs kullanmanız daha iyi olur. Norton vb. gibi.
hamza5234 dedi: Windows'un kendi anti virusu yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer o bir virüs ise Defender onu görmeyebilir belki ondan dolayı başka bir antivirüs kullanmanız daha iyi olur. Norton vb. gibi.
hamza5234 Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #12 Wuesty dedi: Eğer o bir virüs ise Defender onu görmeyebilir belki ondan dolayı başka bir antivirüs kullanmanız daha iyi olur. Proton vb. gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi Kaspersky'e indirdim Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan güvenli yerden indirmişim değil mi çok paronayak oldum PC daha yeni aldım.
Wuesty dedi: Eğer o bir virüs ise Defender onu görmeyebilir belki ondan dolayı başka bir antivirüs kullanmanız daha iyi olur. Proton vb. gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi Kaspersky'e indirdim Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan güvenli yerden indirmişim değil mi çok paronayak oldum PC daha yeni aldım.
Bora2000 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #13 hamza5234 dedi: Şimdi Kaspersky'e indirdim Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan güvenli yerden indirmişim değil mi çok paronayak oldum PC daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru.
hamza5234 dedi: Şimdi Kaspersky'e indirdim Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky buradan güvenli yerden indirmişim değil mi çok paronayak oldum PC daha yeni aldım. Genişletmek için tıkla... Evet doğru.