Çözüldü Denetim masasındaki Mbps değeri, hız testindeki değere eşit değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erdem37

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba, başlıktaki gibi bir sorunum var ve bu sorunu sadece fotoğraflarla daha iyi anlatabilirim.

Denetim masasındaki Mbps değeri;

Hız testindeki Mbps değeri;

Modem arayüz ayarları;

DSL hat değerleri;

Wi-Fi adaptör ayarı;

Bu normal mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim masasında yazan değer alt yapınızın hızı değil, modeminizden çekebileceğiniz maksimum hız. Yani, 150 Mbps derken alt yapın 150 demek istemiyor, yerel ağdan veya desteklemesi halinde alt yapından çekebileceğin maksimum hız 150 diyor.
Denetim masasında yazan değer alt yapınızın hızı değil, modeminizden çekebileceğiniz maksimum hız. Yani, 150 Mbps derken alt yapın 150 demek istemiyor, yerel ağdan veya desteklemesi halinde alt yapından çekebileceğin maksimum hız 150 diyor.

Çözüm
O denetim masasındaki hıza Link Speed denir. Laboratuvar şartlarında yaptığınız bağlantıdan alabileceğiniz en yüksek hızı belirtir.

Teşekkürler hocam sorunum çözüldü konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…