S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #11 UltimateUSTA dedi: Yahu nasıl bir psikopatsın sen ? Neler yapıyorsun öyle. Genişletmek için tıkla... Daha farklı şeyler de deniycem inşallah.
UltimateUSTA dedi: Yahu nasıl bir psikopatsın sen ? Neler yapıyorsun öyle. Genişletmek için tıkla... Daha farklı şeyler de deniycem inşallah.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #12 Sen 6 milyon işsizin işsaazı işsaasız!
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #13 HighPixel dedi: Sen 6 milyon işsizin işsaazı işsaasız! Genişletmek için tıkla... Çok şükür okul gibi berbat bir işim var. Sadece meraktan yaptım. İyi kide yapmışım.
HighPixel dedi: Sen 6 milyon işsizin işsaazı işsaasız! Genişletmek için tıkla... Çok şükür okul gibi berbat bir işim var. Sadece meraktan yaptım. İyi kide yapmışım.
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 9 Mart 2014 #14 Formattan sonra tüm programlarınızı kurarak, depoloma biriminin bit türünden değişimlerini izlediniz mi ?
Formattan sonra tüm programlarınızı kurarak, depoloma biriminin bit türünden değişimlerini izlediniz mi ?
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #15 byanigli dedi: Formattan sonra tüm programlarınızı kurarak, depoloma biriminin bit türünden değişimlerini izlediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Sorry ?
byanigli dedi: Formattan sonra tüm programlarınızı kurarak, depoloma biriminin bit türünden değişimlerini izlediniz mi ? Genişletmek için tıkla... Sorry ?
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.752 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #16 Bir şeyi 12 kez yapıp, ondan farklı sonuçlar beklemişsiniz. Bu gereksiz konunun, ilerleyen zamanlarda "up"lanmaması için kilitlenmesini rica ediyorum.
Bir şeyi 12 kez yapıp, ondan farklı sonuçlar beklemişsiniz. Bu gereksiz konunun, ilerleyen zamanlarda "up"lanmaması için kilitlenmesini rica ediyorum.
Ömer Erten Kilopat Katılım 3 Nisan 2013 Mesajlar 777 9 Mart 2014 #17 pusat57 dedi: Yok yok bence manyaksın. 12 kere formatı ben 7-8 senede atarım. - - - Güncellendi - - - TECHNOPAT olmasın o. Genişletmek için tıkla... Anlamadın espriyi. "Piskopat"taki "Pis" kelimesi yerine "Tech" koy. Al sana "Techkopat".
pusat57 dedi: Yok yok bence manyaksın. 12 kere formatı ben 7-8 senede atarım. - - - Güncellendi - - - TECHNOPAT olmasın o. Genişletmek için tıkla... Anlamadın espriyi. "Piskopat"taki "Pis" kelimesi yerine "Tech" koy. Al sana "Techkopat".