Deney telefonu önerisi

6yh4e

Centipat
Daha fazla  
Deney telefonu önerisi içine yazılım yükleyeceğim çekiçle kıracağım telefonu çökerteceğim önerinizi yazın.

@Little Doge satıyor.

GM9 Pro alıp Windows 10/11 kurarak dünyada bir ilki yapabilirsiniz. Çünkü SD 660 var cihazda. Bence dediğimi yapın.

Kaldırır mı?

GM9 Pro alıp Windows 10/11 kurarak dünyada bir ilki yapabilirsiniz. Çünkü SD 660 var cihazda. Bence dediğimi yapın.
Ona bütçem yetmiyor. LG G3 nasıl cihaz?

@Little Doge satıyor.

Bütçemi aşıyor.

Son düzenleme:
Kaldırır mı?

Ona bütçem yetmiyor. LG G3 nasıl cihaz?

Bütçemi aşıyor.

LG G3 BEAT alın 2014'ten beri aile mirası gibi dolaşıyor telefon benden fazla il gördü Trabzon Elazığ Balıkesir bursa İzmir Düzce İstanbul bir de bir yer daha vardı da unuttum ve telefon halen çalışıyor eskiden dedemindi telefon bana geçti miras olarak halen çalışıyor vanced indirdim APK YouTube gibi düşünebilirsiniz APKPure indirdim DeepSeek bile indirdim telefona acı çektiriyom 200 MB boş yer var 16 GB SD kart taktım Micro SD desteği vardı halen çalışıyor telefon kapağını açıyorum incelıyorum tekrar takıyorum kamerasında 2 k destek var ya da öyle çözzünürlük seç kısmında 3326X???? Yazıyordu pek hatırlamıyom o yüzden soru işareti koydum çok güzel telefon havaya uçursan yine çalışır ama LG G3 beat al LG G3'ler kararıyor benim dedemden miras kalan tel LG G3 beat telefon patlayacak gibi olsa bile ekran kararmıyor telefon aşırı ısındığında patlayabilir diyerek kendini kapatıyor vallahi çok değişik daha söyleyemeyeceğim çok şeyi var sığmaz buraya kısacası LG G3 beat alın bakın keyifinize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı