Rikaf Adam Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 26 Eylül 2021 #21 Nonexistent dedi: Sorun değil, benim anladığım kart yönünde. Eğer bilgisayardan bahsediyorsa da yanlıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı.
Nonexistent dedi: Sorun değil, benim anladığım kart yönünde. Eğer bilgisayardan bahsediyorsa da yanlıştır büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.232 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #22 Rikaf Adam dedi: Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı. Genişletmek için tıkla... Evet. Rikaf Adam dedi: Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Rikaf Adam dedi: Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı. Genişletmek için tıkla... Evet. Rikaf Adam dedi: Teşekkür ederim anladığım kadarıyla kısaca hem kart küçük olduğu için hem de bilgisayar işlemcisine ayak uyduramadığı için ısındı. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Rikaf Adam Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 26 Eylül 2021 #23 Ulubatlı Souness dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani
Ulubatlı Souness dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.232 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #24 Rikaf Adam dedi: Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani. Genişletmek için tıkla... Evet.
Rikaf Adam dedi: Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani. Genişletmek için tıkla... Evet.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 27 Eylül 2021 #25 Rikaf Adam dedi: Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani. Genişletmek için tıkla... Ulubatlı Souness dedi: Yarın bir bilgisayarcıya götürüp termal macunu değiştirdikten sonra hiçbir sıkıntı kalmaycaktır benim tahminime göre. Genişletmek için tıkla... Deneyap Kart'ın ne olduğunu daha bilmiyorsundur sen. RAM'ini değiştirsek performans artar herhalde (!) Bana birisi termal macun varsa Deneyap Kart'ta göstersin bir kopyası zaten bende var.
Rikaf Adam dedi: Bunun için kartın işlemcisinin termal macununu değiştirmeliyim yani. Genişletmek için tıkla... Ulubatlı Souness dedi: Yarın bir bilgisayarcıya götürüp termal macunu değiştirdikten sonra hiçbir sıkıntı kalmaycaktır benim tahminime göre. Genişletmek için tıkla... Deneyap Kart'ın ne olduğunu daha bilmiyorsundur sen. RAM'ini değiştirsek performans artar herhalde (!) Bana birisi termal macun varsa Deneyap Kart'ta göstersin bir kopyası zaten bende var.