Deneyap uygulama sınavında ne olur?

eota344

Hectopat
Pazar günü Deneyap uygulama sınavına gireceğim.

Deneyap teknoloji atölyeleri uygulama sınavı konusu belli oldu!
Göreviniz 90 dakikalık bir sürede “uzay keşif aracının dünya'ya dönüşü” projesi kapsamında bir uzay keşif kapsülü tasarlamak.
Tasarlayacağınız uzay kapsülünün astronotları su yüzeyine güvenle indirmesi beklenecektir.

Burada neler yapacağız bir de lise ilkokul ortaokul seviyesi aynı şeyin yapılması mı beklenecek?

Beklenmez tahminimce.

Hocam ben 4. sınıftayken katılmıştım. Bizim amacımız bir araba yapıp arabayı rampadan aşağı bırakmak ve en uzağa gitmesini sağlamaktı. Benim yaptığım araba çok ileri gitmedi ama yaptığım tasarımdan ve sorulan sorulara verdiğim cevaplardan dolayı kazandığımı düşünüyorum. Bu araba ile lise seviyesindeki birini geçtiğimi sanmıyorum. Bu yüzden lise, ortaokul, ilkokul seviyesinden aynı şeylerin beklenmediğini düşünüyorum. (Dediklerim sistem hala değişmediyse geçerlidir.)

Konu aynı fakat tabi ki aynı performans beklenmiyor.

Konuyu ben de gördüm. Doğrusu hangi tür malzemeler verilecek, nasıl bir tasarım bekleniyor bilmiyorum. Ama her kademenin farklı değerlendirileceğini, projenin çalışmasından çok tasarım fikirlerinin ve sunumun etkili olacağını düşünüyorum.

Nasıl sorular soruyorlar jüriler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…