Merhaba. 1 aylık Ultimate paketi kullandım ve deneyimimi size aktarmak istiyorum. Ayrıca paketi bitirince 1 günlük performance hediye edildi, onu da test ettim.
Öncelikle 1080 Ultra'da oynadım ekranım da 1080 olduğu için. (1400/2160'ta oynarsam servis zorlandığı için çok donma kasma oluyor, orijinal çözünürlük dışı oynamayın)
Kingdom come 2'yi bitirdim. 8 saatlik oturumda 6-7 saate kadar sorunsuz, oradan sonra benden mi kaynaklıdır bilmediğim ufak kare kayıpları yaşadım. Ortalama 100-150 FPS aldım. Kare kaybı olduğu noktada oturumu tekrar başlatınca hiçbir sorun olmadı.
Battlefield 2042'yi ise gecikmesiz, yani hiçbir şekilde sorun hissetmeden oynuyorum. Kendi bilgisayarımdan farksız.
Ayrıca CS2'yi de gecikmesiz oynadım. 1080 Ultra'da 350 FPS. Hepsinde 120 FPS akış ayarıyla oynadım.
Kcd2'nin uzun saatli raporunu da bıraktım.
Geldik performance ile kıyaslamasına. Sonucu tahmin ediyordum eskiden de yapmıştım testi.
Bu 120 FPS akışın yüzünden Ultimate'de gecikmesiz oynuyorum sanırım.
EU sunucusunda Ultimate almıştım zamanında, Premium'da çok gecikme varken Ultimate ile girerken hiç gecikme yoktu.
GFN'ı satın almayı düşünen varsa asla ve asla performance paketini önermiyorum. 2080 vermiş olsa bile alınmaz.
Kcd2'ye girerken daha geç girdim. HDD sorunu devam ediyor. Ultimate pakette bundan çok daha hızlı en azından.
Özetleyecek olursam:
200 Mbps'im var, 75 Mbps'e yani Full'e ayarlayarak oynadım ki aslında o kadara da gerek yok kullanılan Mbps'e baktığımda.
Altyapısı güzel olan ve hızda sıkıntı yaşamayacak olanlara Ultimate tavsiye ederim eğer aklınızda "GFN alsam mı?" düşüncesi var ise. Ben her ay almıyorum, büyük oyunlar çıkınca alıyorum.
Ultimate:
+5 kat hızlı yükleme süreleri.
+Gecikme açısından kendi PC'niz gibi, çevrimiçi oyunlarda bile.
+FPS konusunda zaten 4080 var endişeye gerek yok.
İnternetiniz anlık kopmadığı sürece kasma, takılma yaşamazsınız.
+Grafik açısından bulanıklık vs. yok.
Performance:
-Çok çok yavaş açılma süresi. (Ultimate ile 5 kez girerim)
+FPS 1080p için tatmin edici. (2080 verdi)
-Gecikme var, bence asla oynanmaz. Çevrimdışı oyunda bile.
-Ayrıca bazen takılma var.
-Ekranda ufak yırtılmalar var.
Öncelikle 1080 Ultra'da oynadım ekranım da 1080 olduğu için. (1400/2160'ta oynarsam servis zorlandığı için çok donma kasma oluyor, orijinal çözünürlük dışı oynamayın)
Kingdom come 2'yi bitirdim. 8 saatlik oturumda 6-7 saate kadar sorunsuz, oradan sonra benden mi kaynaklıdır bilmediğim ufak kare kayıpları yaşadım. Ortalama 100-150 FPS aldım. Kare kaybı olduğu noktada oturumu tekrar başlatınca hiçbir sorun olmadı.
Battlefield 2042'yi ise gecikmesiz, yani hiçbir şekilde sorun hissetmeden oynuyorum. Kendi bilgisayarımdan farksız.
Ayrıca CS2'yi de gecikmesiz oynadım. 1080 Ultra'da 350 FPS. Hepsinde 120 FPS akış ayarıyla oynadım.
Kcd2'nin uzun saatli raporunu da bıraktım.
Geldik performance ile kıyaslamasına. Sonucu tahmin ediyordum eskiden de yapmıştım testi.
Bu 120 FPS akışın yüzünden Ultimate'de gecikmesiz oynuyorum sanırım.
EU sunucusunda Ultimate almıştım zamanında, Premium'da çok gecikme varken Ultimate ile girerken hiç gecikme yoktu.
GFN'ı satın almayı düşünen varsa asla ve asla performance paketini önermiyorum. 2080 vermiş olsa bile alınmaz.
Kcd2'ye girerken daha geç girdim. HDD sorunu devam ediyor. Ultimate pakette bundan çok daha hızlı en azından.
Özetleyecek olursam:
200 Mbps'im var, 75 Mbps'e yani Full'e ayarlayarak oynadım ki aslında o kadara da gerek yok kullanılan Mbps'e baktığımda.
Altyapısı güzel olan ve hızda sıkıntı yaşamayacak olanlara Ultimate tavsiye ederim eğer aklınızda "GFN alsam mı?" düşüncesi var ise. Ben her ay almıyorum, büyük oyunlar çıkınca alıyorum.
Ultimate:
+5 kat hızlı yükleme süreleri.
+Gecikme açısından kendi PC'niz gibi, çevrimiçi oyunlarda bile.
+FPS konusunda zaten 4080 var endişeye gerek yok.
İnternetiniz anlık kopmadığı sürece kasma, takılma yaşamazsınız.
+Grafik açısından bulanıklık vs. yok.
Performance:
-Çok çok yavaş açılma süresi. (Ultimate ile 5 kez girerim)
+FPS 1080p için tatmin edici. (2080 verdi)
-Gecikme var, bence asla oynanmaz. Çevrimdışı oyunda bile.
-Ayrıca bazen takılma var.
-Ekranda ufak yırtılmalar var.

Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: