Bir çılgınlık yapıp, dünyanın yedeğini aldıktan sonra deneyebilirsinizMinecraft'ta bir hardcore dünyam var. Yeni gelen deneysel ayarları açmak istiyorum fakat bunu nasıl yaparım bilmiyorum. Bilmememin sebebi dünyanın zaten oluşmuş olması.
Yedeğini aldıysan açıp girmeyi neden denemiyorsun ki?Hocam işte onu soruyorum ben şu anda dünyadaki ilerlememi kaybetmeden nasıl açabilirim o deneysel ayarları. Bir yolu var mıdır bunun? Bu arada dünyanın yedeğini zaten aldım.
Hocam anlamadınız siz yeni gelen snapshot ile gelen özellikleri açamıyorum var olan dünyamda ve bunu nasıl açabileceğimi soruyorum. Özellikleri yeni bir dünyada açabilirken daha önceden açtığım dünyalarda açmayı bilmediğimden nasıl açabileceğimi soruyorum.Yedeğini aldıysan açıp girmeyi neden denemiyorsun ki?
Kaybedecek birşeyin yok zaten.
Şimdi anladım kusura bakmayın.Hocam anlamadınız siz yeni gelen snapshot ile gelen özellikleri açamıyorum var olan dünyamda ve bunu nasıl açabileceğimi soruyorum. Özellikleri yeni bir dünyada açabilirken daha önceden açtığım dünyalarda açmayı bilmediğimden nasıl açabileceğimi soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.