Dengeli güç seçeneği vs. yüksek performans

Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle herkese. Benim sorum başlıkta da görüldüğü üzere güç seçenekleri nasıl olmalı? 8.1 format attım bilgisayara ve hemen yüksek performansa aldım seçeneği ancak en yüksek işlemci durumu %100 bayağı gereksiz geldi bana. Şimdi dengeliye aldım seçeneği almadan önce ekran kartım boşta 1400 MHz ile çalışıyordu. Şimdi 150 oldu ve GTA 5 oynarken ekran kartı kullanımı %30-40 arası gidip geliyordu ara sıra droplar giriyordu. 500W PSU var, acaba güç yetmediğinden dolayı mı ekran kartı az kullanım gösterdi? Sizce hangisinde durmalı? Ayarı yüksek performansa aldığımda işlemci boşta olsa dahi 2.30-2.40 GHz arası çalışıyor. Dengelide ise 1.94'e kadar indi. Şimdiden teşekkürler.

R7 265 Dual X 2 GB.
4 GB RAM.
Q9400 3.2 GHz OC işlemci.
500W PSU.

Bazı kanallarda en düşük işlemci durumunu %100 yapın diyorlar ama o zaman da işlemci birşey yapmadığı halde mining yapıyormuş gibi tam kapasite çalışır. En düşüğü %0'a alıp en yükseği %100'e alın.

Herkes 4 GB RAM olduğundan drop yiyorsun yazmış ancak ekran kartı kullanımı %30-40 aralarında işlemci ise %90-100 kullanım sergiliyor. RAM ile alakalı olmadığına eminim daha önce GT 430 ile oynamıştım drop yemiyordum o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…