TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 19 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Sürekli yüksek performans modun da kullanmak sisteme herhangi bir zarar verir mi? Yoksa dengelide mi kullanılmalı?
Arkadaşlar merhaba. Sürekli yüksek performans modun da kullanmak sisteme herhangi bir zarar verir mi? Yoksa dengelide mi kullanılmalı?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.510 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 TurboxFanClub dedi: Arkadaşlar merhaba. Sürekli yüksek performans modun da kullanmak sisteme herhangi bir zarar verir mi? Yoksa dengelide mi kullanılmalı? Genişletmek için tıkla... Vermez yüksek performansta kullanabilirsin. Bu sadece laptoplarda bataryanın hızlı bitmesine neden olur.
TurboxFanClub dedi: Arkadaşlar merhaba. Sürekli yüksek performans modun da kullanmak sisteme herhangi bir zarar verir mi? Yoksa dengelide mi kullanılmalı? Genişletmek için tıkla... Vermez yüksek performansta kullanabilirsin. Bu sadece laptoplarda bataryanın hızlı bitmesine neden olur.
Ahmetoyunbros Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 923 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 ahmttrn60 dedi: Vermez yüksek performansta kullanabilirsin. Bu sadece laptoplarda bataryanın hızlı bitmesine neden olur. Genişletmek için tıkla... Benim laptopta şarjdan çekince otomatik dengeli moda dönüyor. Takınca yüksek performansa geçiyor. Ek bilgi.
ahmttrn60 dedi: Vermez yüksek performansta kullanabilirsin. Bu sadece laptoplarda bataryanın hızlı bitmesine neden olur. Genişletmek için tıkla... Benim laptopta şarjdan çekince otomatik dengeli moda dönüyor. Takınca yüksek performansa geçiyor. Ek bilgi.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.510 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 Ahmetoyunbros dedi: Benim laptopta şarjdan çekince otomatik dengeli moda dönüyor. Takınca yüksek performansa geçiyor. Ek bilgi. Genişletmek için tıkla... O durum ayarlandığı için bunun bir önemi yok aslında. O yüzden her türlü bataryayı daha fazla bitiriyor.
Ahmetoyunbros dedi: Benim laptopta şarjdan çekince otomatik dengeli moda dönüyor. Takınca yüksek performansa geçiyor. Ek bilgi. Genişletmek için tıkla... O durum ayarlandığı için bunun bir önemi yok aslında. O yüzden her türlü bataryayı daha fazla bitiriyor.