Dengesiz internet hızı

RaveN Tattoo

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba, evimde 1000 Mbps internetim var. 1000 download, 20 upload. Yayın yaptığım için yüksek upload değerine sahip bir internet almak istemiştim. Birkaç aydır sorunsuz devam ederken birden yayın yapamaz hale geldim. Upload değerlerim hala 20 gösterse de en fazla 5000 bitrate yayın yapabiliyorum. Bu da bilgisayarım en fazla 7 Mbps upload değeri alıyor anlamına geliyor. Fakat hız testi yaptığımda 20 görünüyor. Aynı zamanda download değerlerim her seferinde farklı çıkıyor. Bazen 350 bazen 600 bazen 400. değişiyor sürekli. Laptop ile denedim download 900leri görüyor. Bilgisayarımda ne gibi sorun var anlamadım birdenbire ortaya çıktı. Ne yapabilirim acaba?

Ek olarak diğer bilgisayarımda da test yaptığımda 800 küsurleri görüyor fakat o bilgisayardada yayın açtığımda yine sorun yaşıyorum. Yani bilgisayarımla alakalı değil, kablo ile alakalı da değil. Turkcell'den gelenlerde değerler normal görünüyor yapacak bir şey yok deyip gidiyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bazen yanlış gösterebiliyor Speedtest siteleri. Ethernet kablosuyla bağlandığınızı varsayıyorum değil mi?
Bir de hocam o internet ne yeniyor mu?

Evet Ethernet kablosu ile takıyorum. Fakat benim yayın yaptığım bilgisayar 300-400 Mbps değerlerinde geziyor, eski bir laptop 900leri görüyor. Eski masaüstü bilgisayarım ise 800leri görüyor. Laptop da yayın yapmayı denedim şimdi oradada yayın yapamıyorum. Yani sorun bilgisayar veya kabloda değil. Laptopa çünkü interneti direk hiç Switch olmadan taktım. Superonline görevlileri ise değerler normal sizde sorun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…