Biceps ve triceps çalışırken sağ kolumla hareketin hem tekrar sayısını sağlayabilip hem de zorlanmıyorum fakat sol kolum 5. tekrardan sonra resmen titriyor. Ne hareketi bitirebiliyorum ne de formunu tam yapabiliyorum. Sol için daha düşük bir ağırlık tercih etmeyi düşündüm ama iki kolum çok dengesiz gelişsin istemiyorum, hele 1-2 aya aynada 2 farklı kol görmeyi hiç istemiyorum, ne önerebilirsiniz?
Solak olmadığınız için hayatınız boyunca sürekli sağ elinizi kullandığınızdan çok normal. Eskiden günlük şınav çekerdim, bir süre sonra fark ettim ki şınav çekerken bile hafif sağa meyilli çekiyorum. Şimdi daha dikkatli yapmaya çalışıyorum, böyle yapınca sayı da azalıyor tabi doğal olarak.
Solak olmadığınız için hayatınız boyunca sürekli sağ elinizi kullandığınızdan çok normal. Eskiden günlük şınav çekerdim, bir süre sonra fark ettim ki şınav çekerken bile hafif sağa meyilli çekiyorum. Şimdi daha dikkatli yapmaya çalışıyorum, böyle yapınca sayıda azalıyor tabii doğal olarak.
@aykutakyoll Yapacak bir şey yok, iki kolunu kullandığınız hareketlerde sağa meyilli çalışmadığınızdan emin olun ve sola da ayrı olarak çalışabilirsiniz isterseniz. Hem beyninizi de çalıştırmış olursunuz.