Deniz harp okulu göz çizdirme kabul eder mi?

Süleyman duman

Centipat
Gözümde 3.50 ve 3.25 olmak üzere miyop var. Şu an 11. sınıfım, seneye dho istiyorum. Fakat göz çizdirmeyi kabul ediyorlar mı? Yeterli bilgi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yükselme durumu olmazsa alınma ihtimalim var mı?

Benim göz doktorum 18 yaşından sonra büyüme olmayacağını söylemişti fakat bazı kaynaklar tekrar yükselebildiğini söylüyor. Bazı kaynaklar 1.25 ve üzeri olanları almadıklarını da söylüyor.

Kabul etmiyorlarsa bile artık günümüzde kabul edilmesi daha makul olacaktır. Ben 6 numara miyopken lazer ameliyat oldum üzerinden aşağı yukarı 10 sene geçti ve görüşürüm hala mükemmel durumda. Doktorum ileride yükselmesi durumunda tekrar olabileceğimi de söylemişti. Günümüz teknolojisiyle bunun bir sorun olmaması lazım.

Belirli bir derecesi var galiba. Ben bu yıl MSÜ gireceğim. 2,5 ay sonra.

Başarılar şimdiden :)

Benim göz doktorum 18 yaşından sonra büyüme olmayacağını söylemişti fakat bazı kaynaklar tekrar yükselebildiğini söylüyor. Bazı kaynaklar 1.25 ve üzeri olanları almadıklarını da söylüyor.

Kabul etmiyorlarsa bile artık günümüzde kabul edilmesi daha makul olacaktır. Ben 6 numara miyopken lazer ameliyat oldum üzerinden aşağı yukarı 10 sene geçti ve görüşürüm hala mükemmel durumda. Doktorum ileride yükselmesi durumunda tekrar olabileceğimi de söylemişti. Günümüz teknolojisiyle bunun bir sorun olmaması lazım.

Hepinize teşekkürler şansımı deneyeceğim.

Senin için Deniz Harp'da okuyan arkadaşı arayıp sordum. Belirli bir numaraya kadar sorun olmuyormuş. Numara sınırının kaç olduğu hakkında bilgisi yok.
Ayrıca lazer için göz gelişiminin tamamlanması için 24 yaşını beklemeni öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı