Deniz servan son yolculuğuna uğurlanıyor

xquerzy

Hectopat
1754906400154.jpeg

Kocaeli'de geçirdiği feci kaza sonucu hayatını kaybeden deniz servan Narin'in cenzesi, tamamlanan adli işlemler sonrasında yakınlarına teslim edildi. Yakınları tarafından teslim alınan Narin'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Antalya'ya götürüldü. Edinilen bilgilere göre, deniz servan Narin'in cenazesi önce uncalı kent mezarlığı'nda yıkanacak. Ardından ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından kurşunlu mezarlığı'nda toprağa verilecek.

1754906494278.jpeg

Kaynak

Son düzenleme:
Bu aralar böyle ünlü motorcuların vefat haberi arttı gibi sanki. Bu araçların ne kadar bilinçli olursanız olun ne kadar tehlikeli olduğunu kanıtlar bence.

Dostum deniz servanı severdim ama cidden bilinçli falan değildi. 1-2 videosuna baksan görürsün bilinçliği. Gayet normal bir sondu.

Eki Görüntüle 2553720

Kocaeli'de geçirdiği feci kaza sonucu hayatını kaybeden deniz servan Narin'in cenzesi, tamamlanan adli işlemler sonrasında yakınlarına teslim edildi. Yakınları tarafından teslim alınan Narin'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Antalya'ya götürüldü. Edinilen bilgilere göre, deniz servan Narin'in cenazesi önce uncalı kent mezarlığı'nda yıkanacak. Ardından ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından kurşunlu mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Eki Görüntüle 2553723

Kaynak.

Allah rahmet eylesin, üzücü durum. Allah ailesine dirayet versin. Bende motor süren birisiyim ve benim gözümde trafiği tehlikeli yapan araçlar olduğu kadar motorun üstünde olan ben. Birkaç kez videolarına denk geldim hele bazılarında kask hariç ekipmanı bile yoktu. Çıktığı hızlar yaptığı hareketler felan çok korkutucu işler yani. Aşırı hız her zaman çok tehlikeli gelir bana. Sakin sakin kontrollü fren yapabileceğimiz şekilde gidelim de arkamızdakiler üzülmesin işin sonunda dostlar.

Üzüldük...
İnanılmaz yetenekli bir sürücüydü ve çok tehlikeli kullanıyordu...
Ancak unutulmamalı ki trafikte yalnız değiliz, başkalarının hatalarını bile telafi edebilecek kadar dikkatli kullanmak gerek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı