Soniicc Hectopat Katılım 7 Nisan 2017 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #1 Bir Selda Bağcan olmasa da. Şarkıyı çok güzel yorumlamış. İnsanın içinde bir şeyleri titretiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2017
Bir Selda Bağcan olmasa da. Şarkıyı çok güzel yorumlamış. İnsanın içinde bir şeyleri titretiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cihatinan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2016 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #2 Deniz Tekin'in sesinde var bir şey. Mest ediyor insanı.
H Hexagram Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 517 11 Temmuz 2017 #3 "Beni Vur" kadar güzel olmasa da güzel. Dinlemediyseniz kesinlikle öneririm.
Boran Yıldırım Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 158 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı 11 Temmuz 2017 #4 Hexagram dedi: "Beni Vur" kadar güzel olmasa da güzel. Dinlemediyseniz kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Ahmet Kaya dışında birisinden dinleyince kulağımda çok sırıtıyor "Beni Vur"
Hexagram dedi: "Beni Vur" kadar güzel olmasa da güzel. Dinlemediyseniz kesinlikle öneririm. Genişletmek için tıkla... Ahmet Kaya dışında birisinden dinleyince kulağımda çok sırıtıyor "Beni Vur"
SirYakup Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 1.112 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2017 #5 Türkçe müzik olarak sadece bu sanatçıyı dinliyorum. Çok hoşuma gidiyor. Normalde türkçe sevmem ama bu bir başka
Türkçe müzik olarak sadece bu sanatçıyı dinliyorum. Çok hoşuma gidiyor. Normalde türkçe sevmem ama bu bir başka